مهندسی جداسازی ارتعاشات

لرزه گیر, ضربه گیر, اسپرینگ هنگر

خبر مسرت بخش

برای بزرگنمایی روی تصویر کلیک کنید

نوشته : ابوالقاسم قادری

عنوان خبر  :امسال تعداد زیادی از واحدهای تولیدی  غیر فعال توسط  رئیس جمهور  به چرخه تولید باز گردانده شدند

ظاهر خبر برای اکثر مردم خوشحال کننده است اما وقتی یک صنعتگر این خبر را میشنود قلب اش درد میگیرد و اولین سوالی که به ذهن اش میرسد این است که چه کسی این کارخانجات را ورشکست کرده که حالا با کلی سلام و صلوات دوباره راهش بیاندازند؟

البته نفس کار آقای ریسی درست و اقدام ایشان قطعا از سر دلسوزی و احساس مسئولیت است  ایشان نقشی در ناکارامد کردن این کارخانجات  نداشته است اما همه میدانیم که دولت های گذشته و بروکراسی حاکم بر  وزارت خانه های صنایع و معادن ، رفاه ، دارایی ،کشاورزی و ...  باعث ور شکست شدن کارخانجات فوق شده است .

 در طی 40 سال گذشته مشخص شده که ، سیستم  فوق دیوان سالار ما هیچ سنخیت ای با تولید ، اشتغال و کار آفرینی ندارد. آقای رئیسی به جای راه اندازی مجدد کارخانجات مرده ، بهترست به فکر رفع مشکلات و دیوان سالاری اداری باشد  همین ساختار فعلی دولت ، ادامه دولت های قبل است و 8 سال  دیگر رئیس جمهور بعدی باید دوباره به فکر راه اندازی کارخانجاتی باشد که هم اکنون در حال  دست و پا زدن و غرق شدن در دریای مشکلات  ای هستند که ناخواسته جلوی پای آنها گذاشته اند .

بنده به شخصه معتقدم که هیچ تولیدکننده ای دوست ندارد حتی نام واحد تولیدی اش در جراید و رسانه ها در گروه شرکت های مشگل دار ذکر شود یا از عدم فعالیت اش فیلم برداری شده و در تلویزیون نمایش داده شود اکثر این کارخانجات به دلایل ای ورشکست میشوند که خارج از توان مدیران انهاست.

 این دلایل  بترتیب اهمیت عبارتند از :

الف - نوسان ارز و تورم

ب - فشار بیمه تامین اجتماعی به کسب و کارها  و ادعای مطالبات نابحق 

ج-  بهره تصاعدی وام های بانکی

د- مالیات مضاعف بر تولید و خدمات ( نظیر  مالیات بر ارزش افزوده )


با مشاهده تاریخچه کشورهای صنعتی ، می بینیم دولتی هایی که مشکلات چهار گانه بالا را  رفع نموده اند  صنعت شان شکوفا شده است .در کشور ما هم تا زمانی که ترمزهای چهارگانه بالا وجود دارند بعیدست که صنعت  به جای رشد حتی  بتواند پا برجا بماند  بقول معروف با حلوا حلوا کردن دهان  شیرین نمی شود این همه تبلیغ برای دانش بنیان ها هم سرابی بیش نخواهد بود تا زمانی که  این غول سرد بروکراسی دولتی ، بر صنعت  ما سایه افکنده است صحبت از رشد صنعت و توسعه تکنولوزی سرابی بیش نیست.

 و اما چرا شرکت های تعطیل شده  که دوباره راه اندازی میشوند موفق نخواهند شد ؟

 بعضی از این دلایل عبارتند از :

1- از دست دادن بازار هدف : در زمان تعطیلی مشتریان شان را از دست میدهند و هرچه این زمان طولانی تر باشد امکان برگشت مشتری ها کمترست .

2- از دست دادن پرسنل متخصص و کلیدی : ( متخصصین و کارگران ماهر انها جذب واحدهای دیگر میشوند )

3-   فرسودگی خطوط تولید و ماشین الات 

4- عدم ورزیدگی پرسنل بدلیل دوره زیاد بیکاری (و دچار مشگلات مالی شدن  شدید کارگران و فشارهای معیشتی  و اجتماعی بر آنها )

5- قدیمی شدن محصولات ( د موده شده کالا و عقب ماندن از رقبا )

6-  خارج شدن از توجیه اقتصادی بدلیل زیان انباشته ( تراز بدهی ها از ارزش ذاتی کسب و کار زیادتر میشود )

حالا شما شرکتی را تجسم کنید که بازارش غصب شده ، کارگران و مهندسان مجرب اش رفته اند و مبلغ سنگینی بدهی مالی دارد ، فاقد نقدینگی بوده و با یک سری تجهیزات قدیمی چگونه میتواند دوباره بپاخیزد .

یکی از اساتید ما که بیش از 35 سال در زمینه  صنعت و تولید فعال بوده و بنای چند واحد تولیدی بزرگ و موفق  را گذاشته است می فرماید :یک سازمان دقیقا مانند یک موجود زنده است  ( مثل یک درخت ) نباید گذاشت تا این درخت  توسط عوامل ایذایی مختلف (که در بالا ذکر شد )خشک یا پزمرده گردد چرا که دچار مرگ تدریجی میشود .

بنده به عنوان کسی که بالای 25 سال در صنعت مشغول بکار هستم تا به حال شرکتی  یا کارخانه ای را ندیده ام که پس از ورشکستگی دوباره راه اندازی شود  و بتواند به سود دهی برسد (مگر شرکت های شبه دولتی که یا توجیه اقتصادی ندارند ویا تحت حمایت بلا شرط دولت هسنتد که اینها هم اگر دولت حمایت شان نکند  بعیدست بتوانند  چند صباحی روی پای خود بایستند)
ابوالقاسم قا

دری

اطلاعات تماس
بیوگرافی شرکت

مهندسی جداسازی ارتعاشات

کرج

نوع فعالیت

تولید کننده، عمده فروش، خرده فروش

خدمات/محصولات

لرزه گیر، ضربه گیر، اسپرینگ هنگر، قطعات لاستیکی، لرزه گیر چیلر، لرزه گیر سبک، لرزه گیر انعطاف پذیر، لرزه گیر تعلیقی، لرزه گیر سرند، لرزه گیر فن، لرزه گیر اگزاست فن، ضربه گیر پرس، لاستیک ضربه گیر ، لاستیک کوپلینگ، اسپرینگ هنگر، قیمت لرزه گیر، کوپلینگ لاستیکی

نوع مالکیت:

شرکت با مسئولیت محدود

دسته‌بندی محصولات