یکی از معروفترین و محبوبترین روغنهای موجود در بازار سراسر جهان روغن آرگان است که به دلیل استفادههای مکرر در محصولات آرایشی و بهداشتی ...
رها شیمی واردکننده و عرضه کننده کربنات کلسیم calcium carbonate
کوجیک اسید (5-hydroxy-2-hydroxymethyl-1,4-pyrone تلفن دفتر مرکزی: 021-88282482 021-88282483
در تولید بستنی در صنایع غذایی به مقدار زیادی کاربرد دارد و موجب نرم تر شدن بافت بستنی شده در عین حال مقاومت آنرا در مقابل ذوب شدن افزایش ...
روغن پالم نوعی روغن است که در انواع محصولات مراقبت از پوست و لوازم آرایشی استفاده میشود. این ماده به طور عمده به عنوان منبع ویتامین E اس...
برای حفظ لوسیون ها، رژ لب ها و شامپوها مورد استفاده قرار گرفتند. در واقع حدود 85 درصد از محصولات مراقبت از پوست در طول دهه 50 حاوی پارابن...
سوربیتان مونو لائورات به عنوان یک روانکننده و امولسیفایر در صنعت غذا و دارو مورد استفاده قرار میگیرد. اسپن 20 در محصولات آرایشی شامل لو...
انواع محصولات بهداشتی از قبیل شامپو بدن و سر داروسازی ( فرآورده های جلدی ) محصولات آرایشی (کرم، لوسیون و…. ) حشره کش ها و صنایع غذایی
پلی سوربات در تولید بستنی در صنایع غذایی به مقدار زیادی کاربرد دارد و موجب نرم تر شدن بافت بستنی شده در عین حال مقاومت آنرا در مقابل ذوب ...
فروشگاه اینترنتی بازار نانو “www.BazarNano.com” نیز با دارا بودن امکانات منحصر به فرد می تواند بازدید کننده را با مشخصات مواد شیمیایی مور...
در محصولات نظافتی و بهداشتی: در واقع سدیم لوریل اتر سولفات در تولید محصولات نظافتی و بهداشتی به عنوان یکی از ترکیبات مهم به شمار می آید....
ستیل الکل Cetyl alcohol مخلوطی از الکل چرب تشکیل ستیل الکل میدهد.شامل ستیل و استئاریل الکل است و به نام الکل چرب طبقه بندی شده است. بصور...
در صنایع دارویی متیل پارابن به عنوان عامل محافظ نورون های دستگاه عصبی انسان برای درمان اختلالات عصبی مورد استفاده قرار میگیرد.متیل پاراب...
فرمول های لوریل الکل اتوکسیله مانند لوریل الکل به عنوان سورفاکتانت طبقه بندی می شوند، به این معنی که کشش سطحی مایع یا مایع و جامد را کاهش...
نونیل فنول اتوکسیلات که به نام کتون در بازار شناخته می شود.✨ یکی از پرکاربردترین و در عین حال رایج ترین سورفاکتانت غیر یونی به شمار می آی...
شرکت شیمی تجارت عصر جدید در زمینه ی فروش مواد اولیه ی دارویی و خوراکی مواد اولیه ی آرایشی بهداشتی مواد اولیه ی شیمیایی و صنعتی
کاربردها:شامپوی موی سر،شامپو بدن،فوم اصلاح صورت،شامپو موی سر و بدن کودک ویژگی و مزایا:خواص کف کنندگی بالا،ویسکوز دهندگی عالی،ایجاد ملایم...

EGMS و EGDS یک عامل صدفی کننده، ماسک کننده، و نرم کننده در امولسیون هایی مانند شوینده ها، شامپوها، صابون ها، و مشتقات آرایشی می باشد.
ستیل الکل گرانول های سفید رنگ است که جهت ایجاد غلظت کرمی به محصولات آرایشی و بخصوص کرم ها کاربرد فراوان دارد .
روغن انگور از هسته فشرده انگور بهدست میآید. این روغن از زمانهای قدیم برای خواص ضد التهابی، ضد میکروبی و ضد اکسید کننده آن شناخته شده و...
عرضه سیکلوپنتاسیلوکسان که مایع بسیار سبک که درمحصولات آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد و باعث ایجاد حس ابریشمی (سیلکی) در پوست میشود. سیک...
اسانس های مورد استفاده در صنایع تولید لوازم آرایشی و بهداشتی و اسانس های مورد استفاده در صنایع غذایی با بهترین کیفیت و با بالاترین استاندارد
کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید دارای رنگ روشن، که در دمای 20-25 درجه سلسیوس به حالت مایع غلیظ و شفاف در می آید. یکی از معیارهای کیفیت ب...
لوریل الکل اتوکسیله شازند
ستیل الکل ماده سفید رنگ و واکسی شکل است که در تولید کرم ها و لوسیون های آرایشی استفاده می شود . ستیل الکل عامل ویسکوزکننده در محصولات آرا...
لطفاً هدف خود را مشخص نمایید تا شما را به سریعترین مسیر راهنمایی کنیم.
میخواهم درباره محصولات تأمینکننده اطلاعات کسب کنم.
اطلاعات بیشتری درباره ویژگیها، قیمت یا شرایط فروش محصولات تامین کنندگان پارس سنتر کسب کنید.
میخوام محصولات یا خدماتم را در پارس سنتر به خریدارها معرفی کنم.
فروش آنلاین محصولات، معرفی رایگان کالاها و استفاده از کلی امکانات دیگر در پارس سنتر، همه بهصورت کاملاً رایگان!
سؤالی یا موردی درباره نحوه کارکرد پارس سنتر دارم.
اگر میخواهید بدانید پلتفرم پارس سنتر چگونه کار میکند یا به پشتیبانی درباره سایت و امکانات آن نیاز دارید، این گزینه برای شما مناسب است.