پروپیلن کربنات (PC) به عنوان حلال مصنوعی در محصولات آرایشی و بهداشتی و شخصی برای حل یا تعلیق سایر مواد در فرمولاسیون و همچنین کاهش ویسکوز...
لوریل الکل اتوکسیله شازند
فروشگاه اینترنتی بازار نانو “www.BazarNano.com” نیز با دارا بودن امکانات منحصر به فرد می تواند بازدید کننده را با مشخصات مواد شیمیایی مور...
ستیل پالمیتات (Cetyl Palmitate) به عنوان ماده کنترل کننده ویسکوزیته و عامل ثبات دهنده در فرمولاسیون های مراقبت از پوست و مراقبت از مو توص...
اسید اولئیک یکی از پر مصرف ترین اسید چربهای موجود در بازار است که به شیوه استریفکیشن روغن های کلزا ، آفتابگردان ، سویا و پالم و روغن های ...
ماده ستیل تری متیل آمونیوم کلراید یک سورفکتانت کاتیونی رایج می باشد که بخصوص در محصولات آرایشی و بهداشتی به عنوان ضد الکتریسته ساکن ، ن...
PEG یا پلی اتیلن گلیکول استئارات مادهای است که در محصولات مراقبت از پوست و مراقبت از بدن استفاده میشود. پی ای جی 100 استئارات یک مادهی...
برای حفظ لوسیون ها، رژ لب ها و شامپوها مورد استفاده قرار گرفتند. در واقع حدود 85 درصد از محصولات مراقبت از پوست در طول دهه 50 حاوی پارابن...
روغن کاملیا (که به آن روغن دانه چای نیز میگویند) بومی ژاپن است و از لحاظ تاریخی هم برای مراقبت از پوست و مو استفاده میشده است. این روغن...
ستیل الکل مخلوط از الکل چرب است. عمدتا" شامل ستیل و استئاریل الکل است و به نام الکل چرب طبقه بندی شده است. بصورت ذرات چربی در آب استفاده ...
از اکسید روی به عنوان رنگدانه استفاده می شود و از انواع خالص تر آن به عنوان تسریع کننده، فعال کننده و عامل تقویت کننده در صنایع لاستیک سا...
ستئارات 20 یک ترکیب مصنوعی است که به عنوان یک امولسیفایر و سورفاکتانت در انواع لوازم آرایشی و مراقبت شخصی به کار میرود. اصل و نسب گروهی ...
روغن سیلیکون کاربرد در صنایع آرایشی روغن سیلیکون به عنوان محافظ مو روغن سیلیکون کاربرد در دئودورانت ها روغن سیلیکون کاربرد در رنگ مو
این ماده کاملاً قدرتمند است و بنابراین به عنوان یک مرطوبکننده فوقالعاده قدرتمند عمل میکند. اسید هیالورونیک میتواند رطوبت هوا را جذب ک...
موم زنبور عسل در بسته بندی کارتن های 20 کیلوگرمی به منظور مصارف آرایشی بیزواکس یا موم زنبور عسل در دو رنگ زرد و سفید موجود میباشد بیزواک...
روغن پرتقال محصولی است که به وسیله مکانیکی از میوههای تازه و رسیده حاصل میشود. استخراج شامل یک سوراخ اولیه و سانتریفیوژ بعدی برای جداسا...
پروپیلن گلیکول مادهای است که معمولاً در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی به عنوان ماده افزودنی غذایی یا ماده تشکیلدهنده مورد استفاده ...
این ماده در صنایع مختلف مورد استفاده قرار میگیرد، بنابراین تقاضای زیادی در سراسر جهان دارد. اسیدچرب سویا از روغن دانهی سویا ساخته شده ا...
پروپیلن کربنات امروزه به عنوان لاک پاک کن در صنایع آرایشی و همچنین حلال در صنایع رنگ سازی استفاده می شود. فروش پروپیلن کربنات در بشکه ها...
روغن انگور از هسته فشرده انگور بهدست میآید. این روغن از زمانهای قدیم برای خواص ضد التهابی، ضد میکروبی و ضد اکسید کننده آن شناخته شده و...
دایمتیکون یک پلیمر مبتنی بر سیلیکون است که وقتی در محصولات زیبایی استفاده میشود، احساسی کاملاً نرم، مخملی، لغزنده به فرمول میدهد. دایم...
ایزوپروپیل پالمیتات ترکیبی ازایزوپروپیل الکل واسید چرب است. این فرمول به راحتی به پوست نفوذ می کند وآنرا نرم ومرطوب ترمی کند. نرم کنندگی...

نام های دیگر: اتیلن یدین تریلی تتراستیک اسید، دیامینواتن تتراستیک اسید ، ادتا 2سدیم ، ادتا 4سدیم، فرمول شیمیایی: C10H16N2O8 شکل ظاهری...
هیدروکینون یک مهار کننده سنتز ملانین با فرمول شیمیایی C6H6O2 است و به نام 1-4 دیال یا کینول نیز شناخته میشود. این محصول دارای شکل ظاهری...
مالتو دکسترین ، اروزیل، (دی اکسید سیلیکون غذایی) ، لاکتوز، اسکوربیک اسید، استئارات منیزیوم، کافور ، گوارگام، سوربات پتاسیم ، کربومر940،...
لطفاً هدف خود را مشخص نمایید تا شما را به سریعترین مسیر راهنمایی کنیم.
میخواهم درباره محصولات تأمینکننده اطلاعات کسب کنم.
اطلاعات بیشتری درباره ویژگیها، قیمت یا شرایط فروش محصولات تامین کنندگان پارس سنتر کسب کنید.
میخوام محصولات یا خدماتم را در پارس سنتر به خریدارها معرفی کنم.
فروش آنلاین محصولات، معرفی رایگان کالاها و استفاده از کلی امکانات دیگر در پارس سنتر، همه بهصورت کاملاً رایگان!
سؤالی یا موردی درباره نحوه کارکرد پارس سنتر دارم.
اگر میخواهید بدانید پلتفرم پارس سنتر چگونه کار میکند یا به پشتیبانی درباره سایت و امکانات آن نیاز دارید، این گزینه برای شما مناسب است.