شرکت شیمی تجارت عصر جدید در زمینه ی فروش مواد اولیه ی دارویی و خوراکی مواد اولیه ی آرایشی بهداشتی مواد اولیه ی شیمیایی و صنعتی
کاربردها:شامپوی موی سر،شامپو بدن،فوم اصلاح صورت،شامپو موی سر و بدن کودک ویژگی و مزایا:خواص کف کنندگی بالا،ویسکوز دهندگی عالی،ایجاد ملایم...

EGMS و EGDS یک عامل صدفی کننده، ماسک کننده، و نرم کننده در امولسیون هایی مانند شوینده ها، شامپوها، صابون ها، و مشتقات آرایشی می باشد.
پوست گردو در سه سایز ریز، متوسط و درشت در صنعت حفاری و همچنین به عنوان ماده اولیه در محصولات ارایشی مورد استفاده قرار می گیرد. لازم به ذک...
ستیل الکل ماده سفید رنگ و واکسی شکل است که در تولید کرم ها و لوسیون های آرایشی استفاده می شود . ستیل الکل عامل ویسکوزکننده در محصولات آرا...
فروش عمده و تناژ گلیسیرین خوراکیKLK همراه با مجوز و مدارک تحویل شوراباد مدیر فروش:زنده دل 09124310991
روغن کاملیا (که به آن روغن دانه چای نیز میگویند) بومی ژاپن است و از لحاظ تاریخی هم برای مراقبت از پوست و مو استفاده میشده است. این روغن...
عرضه سیکلوپنتاسیلوکسان که مایع بسیار سبک که درمحصولات آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد و باعث ایجاد حس ابریشمی (سیلکی) در پوست میشود. سیک...
اسانس های مورد استفاده در صنایع تولید لوازم آرایشی و بهداشتی و اسانس های مورد استفاده در صنایع غذایی با بهترین کیفیت و با بالاترین استاندارد
اسید تیوگلیکولیک اسید سنتز شده از منو کلرو استیک میباشدکه با کلسیم وارد واکنش شده و نمک تیوگلیکولات کلسیم را ایجاد میکند این ترکیب یکی از...

قابل توجه تولیدکنندگان و فعالان آرایشی پد برش خورده و شمارش شده قوطی خالی پروپیلن کربنات آرایشی

سرشار از لوریک اسید (نوعی اسید چرب با زنجیره متوسط) میباشد.
لوریل الکل اتوکسیله شازند
مالتو دکسترین ، اروزیل، (دی اکسید سیلیکون غذایی) ، لاکتوز، اسکوربیک اسید، استئارات منیزیوم، کافور ، گوارگام، سوربات پتاسیم ، کربومر940،...
PEG یا پلی اتیلن گلیکول استئارات مادهای است که در محصولات مراقبت از پوست و مراقبت از بدن استفاده میشود. پی ای جی 100 استئارات یک مادهی...
اسید اولئیک یکی از پر مصرف ترین اسید چربهای موجود در بازار است که به شیوه استریفکیشن روغن های کلزا ، آفتابگردان ، سویا و پالم و روغن های ...
فرمول های لوریل الکل اتوکسیله مانند لوریل الکل به عنوان سورفاکتانت طبقه بندی می شوند، به این معنی که کشش سطحی مایع یا مایع و جامد را کاهش...
ستیل الکل مخلوط از الکل چرب است. عمدتا" شامل ستیل و استئاریل الکل است و به نام الکل چرب طبقه بندی شده است. بصورت ذرات چربی در آب استفاده ...
کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید دارای رنگ روشن، که در دمای 20-25 درجه سلسیوس به حالت مایع غلیظ و شفاف در می آید. یکی از معیارهای کیفیت ب...
الانتوئین دارویی ؛ الانتوئین مناسب برای صنعت آرایشی آلانتوئین پودر کریستالی بدون بو و سفیدرنگ بوده که بهعنوان یک ماده فعال در صنایع دارو...

شرکت بازرگانی پیشگامان شیمی واردکننده روغن مورینگا از کشور هند میباشد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر و خرید روغن مورینگا عمده به کارشناسان فر...
ستیل الکل گرانول های سفید رنگ است که جهت ایجاد غلظت کرمی به محصولات آرایشی و بخصوص کرم ها کاربرد فراوان دارد .

نام های دیگر: اتیلن یدین تریلی تتراستیک اسید، دیامینواتن تتراستیک اسید ، ادتا 2سدیم ، ادتا 4سدیم، فرمول شیمیایی: C10H16N2O8 شکل ظاهری...
ماده ستیل تری متیل آمونیوم کلراید یک سورفکتانت کاتیونی رایج می باشد که بخصوص در محصولات آرایشی و بهداشتی به عنوان ضد الکتریسته ساکن ، ن...
فروشگاه اینترنتی بازار نانو “www.BazarNano.com” نیز با دارا بودن امکانات منحصر به فرد می تواند بازدید کننده را با مشخصات مواد شیمیایی مور...
لطفاً هدف خود را مشخص نمایید تا شما را به سریعترین مسیر راهنمایی کنیم.
میخواهم درباره محصولات تأمینکننده اطلاعات کسب کنم.
اطلاعات بیشتری درباره ویژگیها، قیمت یا شرایط فروش محصولات تامین کنندگان پارس سنتر کسب کنید.
میخوام محصولات یا خدماتم را در پارس سنتر به خریدارها معرفی کنم.
فروش آنلاین محصولات، معرفی رایگان کالاها و استفاده از کلی امکانات دیگر در پارس سنتر، همه بهصورت کاملاً رایگان!
سؤالی یا موردی درباره نحوه کارکرد پارس سنتر دارم.
اگر میخواهید بدانید پلتفرم پارس سنتر چگونه کار میکند یا به پشتیبانی درباره سایت و امکانات آن نیاز دارید، این گزینه برای شما مناسب است.