لوریل الکل اتوکسیله شازند
انواع محصولات بهداشتی از قبیل شامپو بدن و سر داروسازی ( فرآورده های جلدی ) محصولات آرایشی (کرم، لوسیون و…. ) حشره کش ها و صنایع غذایی
هیدروکینون یک مهار کننده سنتز ملانین با فرمول شیمیایی C6H6O2 است و به نام 1-4 دیال یا کینول نیز شناخته میشود. این محصول دارای شکل ظاهری...
کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید دارای رنگ روشن، که در دمای 20-25 درجه سلسیوس به حالت مایع غلیظ و شفاف در می آید. یکی از معیارهای کیفیت ب...
ستیل الکل مخلوط از الکل چرب است. عمدتا" شامل ستیل و استئاریل الکل است و به نام الکل چرب طبقه بندی شده است. بصورت ذرات چربی در آب استفاده ...
اسید کوجیک اغلب به صورت موضعی برای معالجه تعدادی از شرایط مختلف آرایشی مورد استفاده قرار میگیرد. این مصارف برای استفاده در محصولات آرایش...
ستیل الکل ماده سفید رنگ و واکسی شکل است که در تولید کرم ها و لوسیون های آرایشی استفاده می شود . ستیل الکل عامل ویسکوزکننده در محصولات آرا...
دایمتیکون یک پلیمر مبتنی بر سیلیکون است که وقتی در محصولات زیبایی استفاده میشود، احساسی کاملاً نرم، مخملی، لغزنده به فرمول میدهد. دایم...
فروشگاه اینترنتی بازار نانو “www.BazarNano.com” نیز با دارا بودن امکانات منحصر به فرد می تواند بازدید کننده را با مشخصات مواد شیمیایی مور...
آجیل شیا به آجیل درختی گفته میشود که برای تولید شی باتر استفاده میشود. این روغن همچنین به عنوان روغن آجیل شی شناخته میشود. این ترکیب ت...
اسید استاریک به عنوان یک عنصر در ساخت شمع، پلاستیک، مکملهای غذایی، پاستیلهای روغنی و مواد آرایشی، و همینطور برای نرم کردن لاستیک، بسیار...
روغن پرتقال محصولی است که به وسیله مکانیکی از میوههای تازه و رسیده حاصل میشود. استخراج شامل یک سوراخ اولیه و سانتریفیوژ بعدی برای جداسا...
ایزوپروپیل پالمیتات ترکیبی ازایزوپروپیل الکل واسید چرب است. این فرمول به راحتی به پوست نفوذ می کند وآنرا نرم ومرطوب ترمی کند. نرم کنندگی...

نام های دیگر: اتیلن یدین تریلی تتراستیک اسید، دیامینواتن تتراستیک اسید ، ادتا 2سدیم ، ادتا 4سدیم، فرمول شیمیایی: C10H16N2O8 شکل ظاهری...
تالک چرب آرایشی و بهداشتی محصول کشور هندی در بسته بندی های 25 کیلو گرمی قابل ارائه توسط پاسارگاد نوین
الانتوئین دارویی ؛ الانتوئین مناسب برای صنعت آرایشی آلانتوئین پودر کریستالی بدون بو و سفیدرنگ بوده که بهعنوان یک ماده فعال در صنایع دارو...
روغن کاملیا (که به آن روغن دانه چای نیز میگویند) بومی ژاپن است و از لحاظ تاریخی هم برای مراقبت از پوست و مو استفاده میشده است. این روغن...
روغن انگور از هسته فشرده انگور بهدست میآید. این روغن از زمانهای قدیم برای خواص ضد التهابی، ضد میکروبی و ضد اکسید کننده آن شناخته شده و...

شرکت بازرگانی پیشگامان شیمی واردکننده روغن مورینگا از کشور هند میباشد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر و خرید روغن مورینگا عمده به کارشناسان فر...
فروشگاه اینترنتی بازار نانو “www.BazarNano.com” نیز با دارا بودن امکانات منحصر به فرد می تواند بازدید کننده را با مشخصات مواد شیمیایی مور...
پروپیلن کربنات (PC) به عنوان حلال مصنوعی در محصولات آرایشی و بهداشتی و شخصی برای حل یا تعلیق سایر مواد در فرمولاسیون و همچنین کاهش ویسکوز...
پروپیلن کربنات امروزه به عنوان لاک پاک کن در صنایع آرایشی و همچنین حلال در صنایع رنگ سازی استفاده می شود. فروش پروپیلن کربنات در بشکه ها...
ستئارات 20 یک ترکیب مصنوعی است که به عنوان یک امولسیفایر و سورفاکتانت در انواع لوازم آرایشی و مراقبت شخصی به کار میرود. اصل و نسب گروهی ...
به دلیل داشتن توانایی نرمکنندگی و تسکین پوستهای خشک و ترک خورده مورد استفاده قرار میگیرد. محبوبیت آن در اواسط دهه 1900 به اوج خود رسید...
ستیل الکل یک ماده جامد پوسته پوسته و یک الکل چرب خالص و طبیعی 95٪ از روغن نارگیل و روغن پالم است. الکلهای چرب به هیچ وجه شبیه به آنچه شم...
لطفاً هدف خود را مشخص نمایید تا شما را به سریعترین مسیر راهنمایی کنیم.
میخواهم درباره محصولات تأمینکننده اطلاعات کسب کنم.
اطلاعات بیشتری درباره ویژگیها، قیمت یا شرایط فروش محصولات تامین کنندگان پارس سنتر کسب کنید.
میخوام محصولات یا خدماتم را در پارس سنتر به خریدارها معرفی کنم.
فروش آنلاین محصولات، معرفی رایگان کالاها و استفاده از کلی امکانات دیگر در پارس سنتر، همه بهصورت کاملاً رایگان!
سؤالی یا موردی درباره نحوه کارکرد پارس سنتر دارم.
اگر میخواهید بدانید پلتفرم پارس سنتر چگونه کار میکند یا به پشتیبانی درباره سایت و امکانات آن نیاز دارید، این گزینه برای شما مناسب است.