اروزیل 200 به عنوان یک عامل ضخیمکننده جهانی، یک ماده ضد پخت (عامل جریان آزاد) در غذاهای پودری عمل میکند. مانند ژل سیلیکا، آن را به عنوا...
اسید استاریک به عنوان یک عنصر در ساخت شمع، پلاستیک، مکملهای غذایی، پاستیلهای روغنی و مواد آرایشی، و همینطور برای نرم کردن لاستیک، بسیار...

شرکت بازرگانی پیشگامان شیمی واردکننده روغن مورینگا از کشور هند میباشد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر و خرید روغن مورینگا عمده به کارشناسان فر...
ایزوپروپیل پالمیتات ترکیبی ازایزوپروپیل الکل واسید چرب است. این فرمول به راحتی به پوست نفوذ می کند وآنرا نرم ومرطوب ترمی کند. نرم کنندگی...
به دلیل داشتن توانایی نرمکنندگی و تسکین پوستهای خشک و ترک خورده مورد استفاده قرار میگیرد. محبوبیت آن در اواسط دهه 1900 به اوج خود رسید...
فروشگاه اینترنتی بازار نانو “www.BazarNano.com” نیز با دارا بودن امکانات منحصر به فرد می تواند بازدید کننده را با مشخصات مواد شیمیایی مور...

نام های دیگر: اتیلن یدین تریلی تتراستیک اسید، دیامینواتن تتراستیک اسید ، ادتا 2سدیم ، ادتا 4سدیم، فرمول شیمیایی: C10H16N2O8 شکل ظاهری...
ستیل پالمیتات (Cetyl Palmitate) به عنوان ماده کنترل کننده ویسکوزیته و عامل ثبات دهنده در فرمولاسیون های مراقبت از پوست و مراقبت از مو توص...
پروپیلن کربنات امروزه به عنوان لاک پاک کن در صنایع آرایشی و همچنین حلال در صنایع رنگ سازی استفاده می شود. فروش پروپیلن کربنات در بشکه ها...
بسیاری از گیاهان زراعی یا گیاهان وحشی خودرو، به عنوان منبع روغن های گیاهی استفاده میشوند. گیاهان روغنی شامل درختانی مانند: نخل گیاهان ...
روغن کاملیا (که به آن روغن دانه چای نیز میگویند) بومی ژاپن است و از لحاظ تاریخی هم برای مراقبت از پوست و مو استفاده میشده است. این روغن...
پروپیلن گلیکول مادهای است که معمولاً در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی به عنوان ماده افزودنی غذایی یا ماده تشکیلدهنده مورد استفاده ...
دایمتیکون با ویسکوزیته متوسط در کرمها، استفاده از ویسکوزیته بالا و ویسکوزیته فوقالعاده زیاد دی متیکون در محصولات مراقبت از مو و استفا...
این ماده کاملاً قدرتمند است و بنابراین به عنوان یک مرطوبکننده فوقالعاده قدرتمند عمل میکند. اسید هیالورونیک میتواند رطوبت هوا را جذب ک...
اسید کوجیک اغلب به صورت موضعی برای معالجه تعدادی از شرایط مختلف آرایشی مورد استفاده قرار میگیرد. این مصارف برای استفاده در محصولات آرایش...
هیدروکینون یک مهار کننده سنتز ملانین با فرمول شیمیایی C6H6O2 است و به نام 1-4 دیال یا کینول نیز شناخته میشود. این محصول دارای شکل ظاهری...
پروپیلن کربنات (PC) به عنوان حلال مصنوعی در محصولات آرایشی و بهداشتی و شخصی برای حل یا تعلیق سایر مواد در فرمولاسیون و همچنین کاهش ویسکوز...
الانتوئین دارویی ؛ الانتوئین مناسب برای صنعت آرایشی آلانتوئین پودر کریستالی بدون بو و سفیدرنگ بوده که بهعنوان یک ماده فعال در صنایع دارو...
روغن بذر خشخاش یکی از قدیمیترین روغن های اروپا است که اکنون کشف شده و به نادرترین روغنها تبدیل شده است. مشخصات خاص روغن بذر خشخاش دارای...
مالتو دکسترین ، اروزیل، (دی اکسید سیلیکون غذایی) ، لاکتوز، اسکوربیک اسید، استئارات منیزیوم، کافور ، گوارگام، سوربات پتاسیم ، کربومر940،...
PEG یا پلی اتیلن گلیکول استئارات مادهای است که در محصولات مراقبت از پوست و مراقبت از بدن استفاده میشود. پی ای جی 100 استئارات یک مادهی...
روغن انگور از هسته فشرده انگور بهدست میآید. این روغن از زمانهای قدیم برای خواص ضد التهابی، ضد میکروبی و ضد اکسید کننده آن شناخته شده و...
روغن پرتقال محصولی است که به وسیله مکانیکی از میوههای تازه و رسیده حاصل میشود. استخراج شامل یک سوراخ اولیه و سانتریفیوژ بعدی برای جداسا...
دایمتیکون یک پلیمر مبتنی بر سیلیکون است که وقتی در محصولات زیبایی استفاده میشود، احساسی کاملاً نرم، مخملی، لغزنده به فرمول میدهد. دایم...
این ماده در صنایع مختلف مورد استفاده قرار میگیرد، بنابراین تقاضای زیادی در سراسر جهان دارد. اسیدچرب سویا از روغن دانهی سویا ساخته شده ا...
لطفاً هدف خود را مشخص نمایید تا شما را به سریعترین مسیر راهنمایی کنیم.
میخواهم درباره محصولات تأمینکننده اطلاعات کسب کنم.
اطلاعات بیشتری درباره ویژگیها، قیمت یا شرایط فروش محصولات تامین کنندگان پارس سنتر کسب کنید.
میخوام محصولات یا خدماتم را در پارس سنتر به خریدارها معرفی کنم.
فروش آنلاین محصولات، معرفی رایگان کالاها و استفاده از کلی امکانات دیگر در پارس سنتر، همه بهصورت کاملاً رایگان!
سؤالی یا موردی درباره نحوه کارکرد پارس سنتر دارم.
اگر میخواهید بدانید پلتفرم پارس سنتر چگونه کار میکند یا به پشتیبانی درباره سایت و امکانات آن نیاز دارید، این گزینه برای شما مناسب است.