دایمتیکون با ویسکوزیته متوسط در کرمها، استفاده از ویسکوزیته بالا و ویسکوزیته فوقالعاده زیاد دی متیکون در محصولات مراقبت از مو و استفا...
از اکسید روی به عنوان رنگدانه استفاده می شود و از انواع خالص تر آن به عنوان تسریع کننده، فعال کننده و عامل تقویت کننده در صنایع لاستیک سا...
اروزیل 200 به عنوان یک عامل ضخیمکننده جهانی، یک ماده ضد پخت (عامل جریان آزاد) در غذاهای پودری عمل میکند. مانند ژل سیلیکا، آن را به عنوا...
ستیل الکل Cetyl alcohol مخلوطی از الکل چرب تشکیل ستیل الکل میدهد.شامل ستیل و استئاریل الکل است و به نام الکل چرب طبقه بندی شده است. بصور...
ستئارات 20 یک ترکیب مصنوعی است که به عنوان یک امولسیفایر و سورفاکتانت در انواع لوازم آرایشی و مراقبت شخصی به کار میرود. اصل و نسب گروهی ...
فروشگاه اینترنتی بازار نانو “www.BazarNano.com” نیز با دارا بودن امکانات منحصر به فرد می تواند بازدید کننده را با مشخصات مواد شیمیایی مور...
پروپیلن گلیکول مادهای است که معمولاً در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی به عنوان ماده افزودنی غذایی یا ماده تشکیلدهنده مورد استفاده ...
اسید استاریک به عنوان یک عنصر در ساخت شمع، پلاستیک، مکملهای غذایی، پاستیلهای روغنی و مواد آرایشی، و همینطور برای نرم کردن لاستیک، بسیار...
ستیل الکل یک ماده جامد پوسته پوسته و یک الکل چرب خالص و طبیعی 95٪ از روغن نارگیل و روغن پالم است. الکلهای چرب به هیچ وجه شبیه به آنچه شم...
روغن بذر خشخاش یکی از قدیمیترین روغن های اروپا است که اکنون کشف شده و به نادرترین روغنها تبدیل شده است. مشخصات خاص روغن بذر خشخاش دارای...
ایزوپروپیل پالمیتات ترکیبی ازایزوپروپیل الکل واسید چرب است. این فرمول به راحتی به پوست نفوذ می کند وآنرا نرم ومرطوب ترمی کند. نرم کنندگی...
روغن پرتقال محصولی است که به وسیله مکانیکی از میوههای تازه و رسیده حاصل میشود. استخراج شامل یک سوراخ اولیه و سانتریفیوژ بعدی برای جداسا...
ال آرژنین پودری و کریستالی، دارای یک اسیدیته خاص، محلول در آب و اسید فرمیک، کمی محلول در اتانول و محلول در اتر است. اسید آمینه ال آرژنین،...
دایمتیکون یک پلیمر مبتنی بر سیلیکون است که وقتی در محصولات زیبایی استفاده میشود، احساسی کاملاً نرم، مخملی، لغزنده به فرمول میدهد. دایم...
پروپیلن کربنات امروزه به عنوان لاک پاک کن در صنایع آرایشی و همچنین حلال در صنایع رنگ سازی استفاده می شود. فروش پروپیلن کربنات در بشکه ها...
پروپیلن کربنات (PC) به عنوان حلال مصنوعی در محصولات آرایشی و بهداشتی و شخصی برای حل یا تعلیق سایر مواد در فرمولاسیون و همچنین کاهش ویسکوز...
اسید کوجیک اغلب به صورت موضعی برای معالجه تعدادی از شرایط مختلف آرایشی مورد استفاده قرار میگیرد. این مصارف برای استفاده در محصولات آرایش...
این ماده در صنایع مختلف مورد استفاده قرار میگیرد، بنابراین تقاضای زیادی در سراسر جهان دارد. اسیدچرب سویا از روغن دانهی سویا ساخته شده ا...
ستیل پالمیتات (Cetyl Palmitate) به عنوان ماده کنترل کننده ویسکوزیته و عامل ثبات دهنده در فرمولاسیون های مراقبت از پوست و مراقبت از مو توص...
هیدروکینون یک مهار کننده سنتز ملانین با فرمول شیمیایی C6H6O2 است و به نام 1-4 دیال یا کینول نیز شناخته میشود. این محصول دارای شکل ظاهری...
روغن انگور از هسته فشرده انگور بهدست میآید. این روغن از زمانهای قدیم برای خواص ضد التهابی، ضد میکروبی و ضد اکسید کننده آن شناخته شده و...
این ماده کاملاً قدرتمند است و بنابراین به عنوان یک مرطوبکننده فوقالعاده قدرتمند عمل میکند. اسید هیالورونیک میتواند رطوبت هوا را جذب ک...
بسیاری از گیاهان زراعی یا گیاهان وحشی خودرو، به عنوان منبع روغن های گیاهی استفاده میشوند. گیاهان روغنی شامل درختانی مانند: نخل گیاهان ...
آجیل شیا به آجیل درختی گفته میشود که برای تولید شی باتر استفاده میشود. این روغن همچنین به عنوان روغن آجیل شی شناخته میشود. این ترکیب ت...
به دلیل داشتن توانایی نرمکنندگی و تسکین پوستهای خشک و ترک خورده مورد استفاده قرار میگیرد. محبوبیت آن در اواسط دهه 1900 به اوج خود رسید...
لطفاً هدف خود را مشخص نمایید تا شما را به سریعترین مسیر راهنمایی کنیم.
میخواهم درباره محصولات تأمینکننده اطلاعات کسب کنم.
اطلاعات بیشتری درباره ویژگیها، قیمت یا شرایط فروش محصولات تامین کنندگان پارس سنتر کسب کنید.
میخوام محصولات یا خدماتم را در پارس سنتر به خریدارها معرفی کنم.
فروش آنلاین محصولات، معرفی رایگان کالاها و استفاده از کلی امکانات دیگر در پارس سنتر، همه بهصورت کاملاً رایگان!
سؤالی یا موردی درباره نحوه کارکرد پارس سنتر دارم.
اگر میخواهید بدانید پلتفرم پارس سنتر چگونه کار میکند یا به پشتیبانی درباره سایت و امکانات آن نیاز دارید، این گزینه برای شما مناسب است.