نتایج جستجو برای 'محصولات فومن شیمی'
(65 محصول از 25 شرکت)
chevron_right قبلی 1 2
برو به صفحه  
روغن مورینگا

شرکت بازرگانی پیشگامان شیمی واردکننده روغن مورینگا از کشور هند می‌باشد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر و خرید روغن مورینگا عمده به کارشناسان فر...

پیشگامان شیمی
تولید کننده، وارد کننده، عمده فروش، خرده فروش
تهران
درخواست خرید یا کسب اطلاعات بیشتر
کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید
کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید

کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید دارای رنگ روشن که در دمای 20 25 درجه سلسیوس به حالت مایع غلیظ و شفاف در می آید. یکی از معیارهای کیفیت ب...

صدفی کننده EGMS و EGDS

EGMS و EGDS یک عامل صدفی کننده ماسک کننده و نرم کننده در امولسیون هایی مانند شوینده ها شامپوها صابون ها و مشتقات آرایشی می باشد.

شرکت عالی شیمی
تولید کننده، وارد کننده، عمده فروش، خرده فروش، صادر کننده
تهران
درخواست خرید یا کسب اطلاعات بیشتر
کربومر940 ترک

کربومر 940 کربومر ترک کربومر کاله کیمیا کارباپول

اوسینا شیمی
وارد کننده، عمده فروش، خرده فروش
تهران
درخواست خرید یا کسب اطلاعات بیشتر
وارد کننده روغن نارگیل / روغن نارگیل
وارد کننده روغن نارگیل روغن نارگیل

وارد کننده روغن نارگیل وارد کننده روغن پالم وارد کننده سدیم ساخارین وارد کننده سوکرالز وارد کننده آسپارتام وارد کننده روغن کرچک

پایدار شیمی اکسیر
وارد کننده، عمده فروش، خرده فروش
تهران
درخواست خرید یا کسب اطلاعات بیشتر
سیکلوپنتاسیلوکسان
سیکلوپنتاسیلوکسان

عرضه سیکلوپنتاسیلوکسان که مایع بسیار سبک که درمحصولات آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد و باعث ایجاد حس ابریشمی (سیلکی) در پوست میشود. سیک...

قیمت هر کیلوگرم: از 190,000 تا 220,000 ریال (5 اردیبهشت 1400)
گلیسیرین klk قیمت گلیسیرین خوراکی
گلیسیرین klk قیمت گلیسیرین خوراکی

شرکت شیمی تجارت عصر جدید در زمینه ی فروش مواد اولیه ی دارویی و خوراکی مواد اولیه ی آرایشی بهداشتی مواد اولیه ی شیمیایی و صنعتی

قیمت هر کیلوگرم: از 10,000 تا 1,000,000 ریال (5 مهر 1402)
شیمی تجارت عصر جدید
وارد کننده، عمده فروش، خرده فروش
تهران
درخواست خرید یا کسب اطلاعات بیشتر
پوست گردو
پوست گردو

پوست گردو در سه سایز ریز متوسط و درشت در صنعت حفاری و همچنین به عنوان ماده اولیه در محصولات ارایشی مورد استفاده قرار می گیرد. لازم به ذک...

جهان قیر پارس
تولید کننده، عمده فروش، صادر کننده
اصفهان
درخواست خرید یا کسب اطلاعات بیشتر
سدیم اسکوبیل فسفات

سدیم آسکوربیل فسفات (SAP) یک ویتامین ث پایدار است. این یک ماده فعال برای تقاضای محصولات آرایشی مراقبت از پوست است. از پوست محافظت می کند ...

بازرگانی عظیمی
وارد کننده، عمده فروش، خرده فروش
تهران
درخواست خرید یا کسب اطلاعات بیشتر
اسید چرب استئاریک شکری کد CC-611
اسید چرب استئاریک شکری کد CC 611

اسید چرب استئاریک شکری با کد CC 611 تولید شده در پالایشگاه شرکت چرب شیمی در گریدهای مختلف قابل مصرف در صنایع لاستیک سازی آرایشی و بهداشتی...

chevron_right قبلی 1 2
برو به صفحه