جراحی قلب به کمک چاپ سه بعدی
حتما تا حدودی با تکنولوژی چاپ سه بعدی آشنا هستید. این فناوری در مدت کوتاهی توانسته توجه افراد زیادی را به خود جلب نماید و وارد عرصه های مختلف صنعتی، هنری و پزشکی شود. انواعپرینتر سه بعدی وجود دارد که برای ساخت لوازم ورزشی، ساخت طلا و جواهر، ساخت دکوراسیون منزل به کار می رود.
این چاپگرهای جالب و منحصر به فرد در زمینه های تخصصی تر می توانند برای درمان بیماری های مختلف مثل سرطان و سوختگی نیز مفید باشند.
حتما بخوانید: ساخت بافت اعضای بدن انسان با پرینتر سه بعدی
به تازگی شرکت امریکایی HeartFlow INC که در زمینه فناوری پزشکی فعالیت دارد به صورت تخصصی به ساخت مدل های سه بعدی قلب می پردازد.
HeartFlow که تکنولوژی اختصاصی این شرکت است به پزشکان کمک می کند بدون استفاده از ابزارها و روش های تهاجمی، به تشخیص دقیق و درمان بیماری های قلبی بپردازند.
تشخیص و جراحی قلب به کمک چاپ سه بعدی
در این تکنیک با استفاده از داده های اسکن شده در CT اسکن، مدل سه بعدی از قلب بیمار تهیه می شود.
جالب است بدانید احتمالا از چاپ سه بعدی و فیزیکی این مدل ها خبری نیست و پزشکان با مدل های دیجیتالی سه بعدی که با دقت بسیار بالایی تهیه شده اند، وضعیت قلب بیمار را تشخیص خواهند داد.
شرکت HeartFlow اخیرا مورد حمایت های مالی زیادی قرار گرفته و توسط سرمایه گذاران متعددی همچون Wellington Management و Baillie Gifford & Company پشتیبانی می شود.
مدیر عامل این شرکت معتقد است که شرکت از طریق این تامین مالی قادر خواهد بود موفقیت طرح های تجاری HeartFlow را تجزیه و تحلیل کرده و به عنوان یک استاندارد جهانی در حوزه تشخیص بیماری های قلب و عروق معرفی نماید.
در ادامه برای توضیح بهتر دقیق تر تشخیص و جراحی قلب به کمک چاپ سه بعدی باید گفت تکنولوژی تجزیه و تحلیل 3D Modeling HeartFlow در اختیار بیش از 80 موسسه پزشکی در جهان می باشد تا آن را مورد تست و استفاده قرار دهند.
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به مقاله پرینتر سه بعدی چه طوری کار میکنه ؟ و همچنین اخبار روز تکنولوژی در سایت ایده برتر مراجعه نمایید