تولید قرص برای کودکان با پرینتر سه بعدی
همان طور که می دانید مدل های متنوع پرینتر سه بعدی وجود دارد که در حوزه های مختلف صنعتی، هنری و پزشکی به کار می رود.
برای بیان یکی از کاربردهای مهم و تخصصی چاپگر سه بعدی در حوزه پزشکی، می توانیم به ساخت دست مصنوعی و پیوند مهره گردن با پرینتر سه بعدی اشاره کنیم. همچنین دانشمندان موفق به شبیه سازی بافت مغز و ریه و نیز درمان سرطان از طریق پرینت سه بعدی تومور شده اند.
تولید قرص برای کودکان با پرینتر سه بعدی
محققان شرکت FabRx لندن به تازگی نوعی پرینتر سه بعدی را طراحی کرده اند که می تواند دارو و قرص های مختلف را به نحوی تولید کند که برای کودکان جذاب باشد. این پرینتر سه بعدی جدید قابلیت آماده سازی داروها در دوزهای دقیق و شکل های مختلف را دارد.
به بیان بهتر این چاپگر می تواند مواد تشکیل دهنده دارو ها را به انواع قرص، کپسول و داروهای گیاهی تبدیل کند. این پروژه که ممکن است در ابتدا کمی عادی و بی اهمیت جلوه کند، می تواند در درمان کودکان بیمار و ترغیب آنها به مصرف داروهایشان بسیار مفید و تاثیر گذار باشد.
در ادامه تولید قرص برای کودکان با پرینتر سه بعدی باید گفت که طبق اعلام یکی از کارشناسان این پروژه، از طریق این دستگاه می توان از تکنولوژی چاپ سه بعدی برای ایجاد تغییر در ساختار داروها استفاده کرد. این کار موجب می شود استفاده از انواع دارو خصوصا برای کودکان راحت تر شود.
این مطلب را از دست ندهید: چاپ ستون فقرات توسط چاپگرهای سه بعدی
احتمالا این تیم تحقیقاتی اولین محصول خود را در اوایل سال 2019 ارائه خواهد داد. البته این نخستین پروژه این تیم در تطبیق ماشین آلات مختلف برای اهداف و مصارف پزشکی نیست. بلکه پیش از نیز یک چاپگر سه بعدی به نام fda را ارائه کرده بودند که مورد تایید متخصصان این حوزه قرار گرفته است.
امروزه زمینه کاربرد تکنولوژی پرینت سه بعدی روز به روز در حال رشد و گسترش است و محققان خصوصا در حوزه پزشکی در حال انجام تحقیقات برای استفاده از این فناوری در ساخت دارو و درمان بیماری های مختلف می باشند.
برای کسب اطلاعات بیشتر به بخش اخبار روز تکنولوژی در سایت ایده برتر مراجعه نمایید