پرینترهای سه بعدی داروهای هدفمند را برای درمان می سازند
در چند سال گذشته، ایده چاپ سه بعدی اشیا کاملا عجیب به نظر می رسید. اما امروزه این فناوری بصورت عمومی در دسترس قرار گرفته و چاپ اشیای کوچک مانند مجسمه ها چیز عجیبی نیست. اما فناوری پا را از این موارد فراتر نهاده و برخی از آنها تقریبا جادویی شده اند: برای مثال چاپ اندام های بدن و یا ساخت داروهای هدفمند.
حتما بخوانید: پرینتر سه بعدی چه طوری کار میکنه ؟
به گفته مجله علمی Science، آقای لوری کرونین، شیمیدان دانشگاه گلاسکو و همکارانش، بر روی یافتن راهی کار می کنند که بتوان بصورت خاص، داروها را پرینت کرد. پرینترهای سه بعدی داروهای هدفمند را برای درمان می سازنددانشمدان با استفاده از پرینترهای سه بعدی داروهای هدفمند را برای درمان می سازند. آنها با استفاده از مواد و ترکیبات اولیه، قادر هستند تا داروهایی مانند باکلوفن، آزاد کننده و استراحت دهنده عضلات و سایر داروها شامل داروهایی برای رفلکس اسید معده را بصورت موفق آمیز بسازند.
فناوری های لازم برای ساخت داروهای هدفمند این امکان را فراهم می سازند تا به عنوان مثال، داروهای ضروری و کمیابی را چاپ کنند که نمی توان بصورت تجاری تولید کرد. علاوه بر این، می توان از این فناوری در مناطقی استفاده کرد که به داروهای مختلف دسترسی وجود ندارد. بنظر می رسد از این فناوری حتی می توان در ماموریت های فضایی برای توسعه داروهای هدفمند استفاده کرد.
این مطلب را از دست ندهید: چاپگر سه بعدی در صنعت داروسازی
آقای کورنین درباره توسعه این فناوری چنین می گوید: این دستاورد اجازه می دهد که محصولات شیمیایی و داروهای هدفمندی که کمیاب هستند، یا ساختشان در مراکز تولیدی بزرگ دشوار است، تولید شوند و یا در مواردی آنها را دستکاری کرد.
توجه داشته باشید که این فناوری برای افراد غیر متخصص نیز در دسترس است که این موضوع می تواند داروهای خاص در مقیاس کوچک تولید شوند. علاوه بر سناریوهایی که در بالا به آنها اشاره شد، سیستم اینچنینی می تواند برای مقابله با شیوع بیماری ها و مدت زمانی که لازم است تا دارو از جایی دیگر به آنجا برسد، در مناطق مختلف مورد استفاده قرار بگیرد. برای دستیابی به اخبار روز تکنولوژی در مورد پرینتر سه بعدی می توانید به سایت ایده برتر مراجعه نمایید. منبع: slashgear.com |