پرینت سه بعدی گنبدهای تیتانیومی Lockheed Martin
Martin با قطعاتی که بصورت سه بعدی چاپ شده اند، آشناست، اما اکنون شرکت بزرگترین قطعه خود را تا به امروز ساخته است. گنبدهای تیتانیوم برای محافظت از مخازن سوخت ماهواره ها. با استفاده از این روش می توان ماهواره ها را سریع تر و با کمترین مواد زائد سرهم کرده و راه اندازی کرد. گنبدهای تیتانیومی Lockheed Martin بزرگترین بخش فضا پیماست که تاکنون بصورت سه بعدی پرینت شده است گنبدهای تیتانیوم 3.8 فوت (1.2 متر) عرض و 4 سانتی متر (10 سانتی متر) ضخامت دارند. هر یک از مخازن سوخت از دو نوع گنبد سه بعدی ساخته شده اند که دارای سیلندر تیتانیوم بین آنها است که با استفاده از روش های تولید سنتی ساخته می شوند.
این مطلب را از دست ندهید: پروژه پرینت سه بعدی، Speccy را قابل حمل می کند
گنبدهای گزارش شده، پیچیده تر از حالتی هستند که با تکنیک های معمول انجام شوند و بیش از 80 درصد از مواد مورد استفاده را از بین می برد. این زباله را می توان با چاپ سه بعدی آن به کمترین میزان خود رساند که به نوبه خود هزینه و زمان تولید را کاهش می دهد.
ریک امبروز، معاون اجرایی لاکهید مارتین فیس، می گوید: "بزرگترین بخش های چاپ شده ما در روز سه شنبه نشان می دهد که ما به آینده ای نزدیک می شویم که در آن ماهواره ها دو برابر سریعتر و با نصف هزینه های کنونی تولید می شوند." "ما برای دستیابی به نتایج بهتر تلاش می کنیم. به عنوان مثال، ما 87 درصد برنامه های ساخت گنبد را بهینه کردیم که در کل، زمان تحویل را از دو سال به سه ماه می رساند." البته این محصولات چاپ شده به صورت سه بعدی، کاملا تست شده تا اطمینان حاصل شود. لاکهید مارتین زمانی که قطعاتی را برای ماموریت Juno تولید می کرد، اولین شرکتی بود که قطعات سه بعدی را برای فضاپیماها می ساخت، اما گنبدهای تیتانیوم تاکنون بزرگترین در دنیا هستند.
این مطلب را از دست ندهید: ساخت مجسمه اسکار با پرینتر سه بعدی
به گفته آنها، در مجموع این محصولات بزرگترین اشیایی نیستند که تاکنون بصورت سه بعدی چاپ شده اند - یک ابزار ساخته شده در Oak Ridge دارای رکورد جهانی گینس برای بزرگترین تک قطعه سه بعدی چاپ شده است، در حالی که سازه های بزرگتر مانند اتومبیل، پل ها و خانه ها از قطعاتی که بصورت سه بعدی چاپ شده اند، ساخته می شوند. برای اطلاع از اخبار روز تکنولوژی به سایت ایده برتر مراجعه نمایید. منبع: newatlas |