شیوه های انتقال تصویر در دوربین های مدار بسته - قسمت اول
به طور کلی چهار روش رایج برای انتقال تصاویر در دوربین مداربسته وجود دارد که در ادامه به بیان آن ها می پردازیم.
این مطلب را از دست ندهید: استاندارد ONVIF در دوربین های مداربسته تحت شبکه شیوه های انتقال تصویر در دوربین های مدار بسته در ادامه هر یک از شیوه های انتقال تصویر در دوربین های مدار بسته را توضیح می دهیم. کابل کواکسیال coaxial cable کابل کواکسیال برای انتقال تصاویر آنالوگ به کار می رود. این کابل در انواع مختلفی وجود دارد: 1- کابلRG-59 : این نوع کابل کواکسیال 75 اهم مقاومت دارد و رایج ترین کابل برای نصب دوربین مدار بسته آنالوگ و آنتن است. کابل RG-59 در صورتی که از کابل های فشار قوی دور باشد، می تواند داده ها را تا فاصله 200 متری انتقال دهد.
2- کابل RG-58: این کابل 50 اهم مقاومت دارد و با 5 میلیمتر قطر جزو کابل های نازک یا ThinNet محسوب می شود. کابل RG-58 قابلیت انتقال داده ها تا فاصله 185 متری را دارد و بیشترین کاربرد آ در شبکه های Bus می باشد.
3- کابل RG-8 یا RG-11: این کابل نیز با مفاومت 50 اهم و قطر 10 میلیمتری جزو کابل های ضخیم یا ThickNet به شمار می آید. RG-11 می تواند با کمترین میزان افت کیفیت و نویز، داده ها را تا فاصله 500 متری انتقال دهد. بیشترین کاربرد آن نیز در فواصل طولانی و مکان هایی است که نویز زیادی وجود دارد. حتما بخوانید: مشکلات رایج پس از نصب و راه اندازی دوربین مداربسته کابل زوج مارپیچ Cat9 کابل زوج مارپیچ به دو شکل STP و UTP تولید می شود. مدل UTP : در این مدل کابل زوج مارپیچ، دو رشته سیم روکش دار برای کاهش نویز به هم تابیده شده اند. در حقیقت برای ساخت یک کابل UTP هشت 8 رشته سیم را در یک غلاف پلاستیکی قرار دهند.
مدل STP: نحوه ساخت آن مشابه کابل UTP است با این تفاوت که رشته سیم های تابیده شده را داخل یک غلاف از جنس آلومینیوم قرار می دهند تا کابل STP به دست آید. در بخش بعدی، به بیان سایر روش های انتقال تصویر خواهیم پرداخت. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید از طریق تماس با شماره 73027 با کارشناسان ایده برتر در ارتباط باشید. |