استفاده از پرینتر سه بعدی در مدارس سنگاپور
اداره آموزش سنگاپور، برنامه یادگیری کاربردی ALP را برای دانش آموزان دوره ابتدایی خود ارائه کرده است. برنامه یادگیری کاربردی شامل فعالیت های STEM می باشد و تمامی مدارس این کشور موظف اند که تا سال 2023 آن را اجرا کنند.
از جمله فعالیت های این برنامه می توان به رباتیک، برنامه نویسی و چاپ سه بعدی اشاره کرد. جالب است بدانید که در حال حاضر ALP در بیش از 80 مدرسه ابتدایی و 155 مدرسه متوسطه در سنگاپور ارائه می شود.
این مطلب را از دست ندهید: چاپگر سه بعدی در صنعت داروسازی
استفاده از پرینتر سه بعدی در مدارس سنگاپور
گسترش این برنامه برای به کارگیری در تعداد بیشتری مدرسه ابتدایی ادامه دارد و پیش بینی می شود تا سال 2023 تمامی مدارس این کشور تحت پوشش ALP قرار گیرند تا بدین وسیله دانش آموزان بتوانند همزمان با آموزش، مهارت های عملی را نیز کسب کنند.
وزیر آموزش و پرورش سنگاپور گفته است: این برنامه می تواند الهام بخش دانشجویان و دانش آموزان در یادگیری باشد.
وی افزود: دانش آموزان این توانایی را دارند که هر چه در دنیای واقعی آموخته اند، عملی کنند.
همچنین از نظر او فعالیت هایی مثل برنامه نویسی و چاپ سه بعدی، صرفا مهارت های حرفه ای نیستند و هر کسی می تواند آن ها را فرا بگیرد.
وزارت آموزش و پرورش سنگاپور در راستای گسترش ALP تعداد زیادی پرینتر سه بعدی را در کلاس های درس مدارس قرار داده است. علاوه بر این هزینه تحقیقات و مطالعات در یک مرکز علمی ملی را نیز به عهده گرفته است.
این مطلب را از دست ندهید: نرم افزار پرینتر سه بعدی چیست ؟
مدارس تحت پوشش ALP روی یادگیری دانش آموزان تمرکز می کنند و با تشویق آن ها به استفاده از تجهیزات چاپ سه بعدی، به یادگیری بهتر و عمیق تر کودکان کمک می نمایند.
در یکی از این مدارس، دانش آموزان با پرینترهای سه بعدی موجود در کلاس درس توانسته اند پنجه مکانیکی و سلاح های رباتیک بسازند. این تجهیزات به صورت حرفه ای ساخته شده و می تواند توسط افرادی که دچار جراحت یا معلولیت هستند، مورد استفاده قرار گیرند.