انتخاب ضخامت و لبه سینی کابل به چه صورت باشد بهتر است ؟
انتخاب ضخامت و لبه سینی کابل :(جهت بررسی بیشتر می توانید به صفحه لینک داده شده مراجعه نمایید)
ضخامت سینی کابل
برای محافظت و نگهداری از سیم وکابل در طول مسیر اجرای سیم کشی و کابل کشی ، در واحدهای صنعتی ، پروژه های ساختمانی و صنعتی ، بکارگیری سینی های کابل برق ، مورد توجه قرار می گیرد که اجرای آن می تواند به صورت داخل نما و یا روی سطحی انجام پذیرد .
ضخامت و لبه سینی های کابل :
جهت عبور کابلهای روشنایی و کنترل که عمدتا در اثر عبور جریان الکتریسیته گرمای زیادی تولید نمی کنند ، می توان از سینی کابل استفاده نمود.
سینی کابل به صورت مشبک (پانچ شده) و غیر مشبک و بر اساس ضوابط واستانداردهای ملی و بین المللی ساخته می شوند ، به طوریکه کمترین مقدارضایعات ورق و بیشترین استحکام و تحمل باردرطراحی آن لحاظ می گردد.
سینی های کابل با پهنای 100، 150، 200، 250، 300، 400، 500، 600، 700، 800 میلی متر ساخته می شوند و می بایست متناسب با عرض سینی از ساپورت و متعلقات (نگهدارنده سینی کابل) به جهت نگهداری آن استفاده شود.
سینی کابل بر اساس مقاومت مورد نیاز از ورق های با ضخامت 1، 1.25، 1.5، 1.75، 2 ، 2.25 میلی متر و طول 2 و 3 متری ساخته می شود.
سینی کابل به طور متداول دارای لبه هایی به ارتفاع 40 تا 200 میلی متر می باشد .تعداد خمهای سینی کابل می تواند 2 ، 4 و یا 6 باشد که افزایش تعداد آن باعث افزایش مقاومت و تحمل بار بیشتر می شود.
ورق مورد استفاده در تولید سینی کابل می تواند به صورت گالوانیزه فابریک (ورق قبل از عملیات برش سینی کابل و خمکاری آن به صورت گالوانیزه می باشد) و یا گالوانیزه گرم عمقی (از ورق سیاه استفاده شده که پس از برش ، خمکاری وسایر عملیات مورد نیاز در تولید سینی کابل آبکاری گرم می گردد) باشد.