صنایع فلزی کاوه - تولید کننده حفاظ شاخ گوزنی و حفاظ بوته ای

حفاظ بوته ای, حفاظ شاخ گوزنی, حفاظ روی دیوار

آموزش روش های نصب حفاظ شاخ گوزنی و حفاظ بوته ای

برای بزرگنمایی روی تصویر کلیک کنید

آموزش روش های نصب حفاظ شاخ گوزنی و حفاظ بوته ای

چکیده

همانطور که در مقاله پیشین ذکر شد روش های نصب حفاظ شاخ گوزنی و حفاظ بوته ای با توجه به بستر کار تعیین می شود، همچنین در مورد دیوارهای با درپوش سنگی، دیوارهای با درپوش فلزی و یا موارد خاص به اختصار مطالبی بیان شد. در این مقاله سعی بر این است که این روش ها بعلاوه نکاتی راجع به برخی شرایط موجود و خواسته های کارفرمایان نیز بطور کامل بررسی شوند.

 

  • اجرای حفاظ شاخ گوزنی و حفاظ بوته ای بر روی دیوار با درپوش سنگی:

در این روش سوراخ هایی به قطر 10 میلی متر و فاصله 1.5 متر از یکدیگر بر روی دیوار ایجاد می شود [1] سپس قطعاتی فلزی موسوم به چهار پهلو، به طول 15 سانتی متر به عنوان میخ داخل سوراخ ها کوبیده می شود تا زمینه اتصال دیوار و حفاظ شاخ گوزنی  مهیا گردد.

بعد از این اقدامات  حفاظ ها به بالای دیوار انتقال یافته و به صورتی که در تصویر شماره 1 نشان داده شده است، حفاظ و دیوار به یکدیگر متصل می گردند. ضمنا باید در نظر داشت که علاوه بر اتصال حفاظ ودیوار لازم است که خود حفاظ ها نیز به یکدیگر متصل شوند تا کلیه حفاظ ها بصورت یکپارچه درآیند. پس از اتمام نصب لگه گیری نقاط جوش خورده ضروری به نظر می رسد تا از زنگ زدگی در نقاط فوق جلوگیری به عمل آید.

 ( تصویر 1 )

[1] کارشناسان هنگام بازدید از محل پروژه بایستی به انشعاب کابل های برق شهری توجه داشته باشند که بصورت روکار یا توکار اجرا گردیده است، در صورتی که کابل ها و یا هر سیم دیگری بصورت توکار و داخل دیوارهای محوطه اجرا شده باشد بایستی توجه نمود که خطر برق گرفتگی و آسیب رسیدن به سیستم برق کشی وجود دارد. مجری باید در نظر داشته باشد که هنگام سوراخ کردن براده های پلاستیکی بیرون می آید یا خیر، در صورت مشاهده باید بلا فاصله عملیات متوقف شده و نقطه دیگری برای ادامه کار انتخاب گردد.

 

نکته1:

شاسی کشی بالای درب پارکینگ و نفر رو:

به منظور زیبایی کار نیاز به شاسی کشی بالای درب ها ضروری به نظر می رسد. در مواردی که درب نفر رو و درب پارکینگ  با هم فاصله چندانی ندارند بهتر است شاسی کشی بصورت یکپارچه اجرا گردد، علت این کار خمش کمتر در طول دهانه می باشد که بصورت دیاگرام در تصویر شماره 2 مشاهده می گردد. ضمنا باید توجه داشت که وزن حفاظ به علت اختلال در باز و بسته شدن درب، به درب منتقل نشود بلکه به دیوارهای اطراف انتقال یابد.

( تصویر 2 )

 

نکته2:

دیوار های ممتد غیر یکنواخت:

منظور از چنین دیوارهایی: دیوار لغاز دیوار لغاز دیوار………. است، به گونه ای که ارتفاع دیوار ها کمتر از ارتفاع لغاز ها می باشد. در چنین مواردی هم می توان با شاسی کشی مساله را حل نمود و هم با ساخت حفاظ شاخ گوزنی در دو یا چند ارتفاع. باید توجه داشت کدام یک از موارد مقرون به صرفه تر از دیگری است.

1)شاسی کشی: در این روش باید فاصله بین لغازها و اختلاف ارتفاع آنها با دیوار اندازه گیری شده و نسبت به ساخت شاسی اقدام به عمل آید. در دهانه های بیش از 2.5 متر جهت جلوگیری از خمش بهتر است ارتفاع شاسی را افزایش داد.(تصویر 3)

(‌تصویر 3 )

2)ساخت حفاظ شاخ گوزنی در ارتفاع های مختلف: در این روش با در دست داشتن اختلاف ارتفاع بین لغاز و دیوار می توان به زیبایی حفاظ ها را نصب نمود. به این صورت که مثلا اگر اختلاف ارتفاع لغاز و دیوار 30 سانتی متر باشد، با ساخت حفاظ در دو ارتفاع90 سانتی متر و 120 سانتی متر به گونه ای که حفاظ 90 سانتی متر روی لغاز و حفاظ 120 سانتی متر روی دیوار نصب می گردد.(تصویر 4) البته شرایط خاص تر نیز مانند تصویر ۵ وجود دارد که با در دست داشتن اختلاف ارتفاع ها می توان مساله را حل نمود.

( تصویر 4 )

( تصویر 5 )

نکته3:

دیوار های پلکانی :

جهت نصب حفاظ شاخ گوزنی و حفاظ بوته ای بر روی دیوار های پلکانی باید به این نکته توجه نمود که: پله ایجاد کردن در حفاظ نقطه ضعف بزرگی است.

در برخی از اصلاحات انجام شده از سوی صنایع فلزی کاوه بنا به درخواست کارفرما اعلام شده که دقیقا از نقاطی که حفاظ بصورت پله ای اجرا شده سارقین توانایی عبور را پیدا کرده اند. علت این است که در دیوارهای پلکانی مثلا اگر اختلاف ارتفاع 30 سانتی متر باشد و حفاظ شاخ گوزنی نصب شده به ارتفاع 75 یا 90 سانتی متر باشد، فاصله مشترک بین حفاظ ها 40 یا 60 سانتی متر خواهد بود و عبور از حفاظ 40 سانتی متر و تا حدودی 60 سانتی متر حتی حفاظ شاخ گوزنی به راحتی انجام می گیرد.

حال پیشنهاد ما در جنین مواقعی حتی اگر کارفرمایان توانایی مالی برای اجرای حفاظ در ارتفاع های مختلف را داشته باشد این است که حداقل 1 متر و حداکثر 2 متر از حفاظ در نقاط پله ای بصورت شیبدار اجرا گردد.(تصویر 6 و 7)

( تصویر 6)

 ( تصویر 7)

2)اجرای حفاظ شاخ گوزنی و حفاظ بوته ای بر روی دیوار با درپوش فلزی به ضخامت کمتر از 2 میلی متر:

در چنین مواقعی یا باید در پوش را سوراخ کرد و ادامه کار را مانند دیوار با درپوش سنگی انجام داد یا اگر تاکید بر سوراخ نکردن درپوش باشد باید از دیوار زیر درپوش مطابق با نکته آخر این مقاله عمل نمود.

 

3)اجرای حفاظ شاخ گوزنی و حفاظ بوته ای با درپوش فلزی به ضخامت بیش از 2 میلی متر:

در این روش اجرای حفاظ شاخ گوزنی بسیار بسیار آسانتر از مابقی روش ها است، به اینصورت که می توان مستقیما حفاظ شاخ گوزنی را بر روی درپوش جوش داد.

 

4)اجرای حفاظ شاخ گوزنی در شرایط خاص:

در صورتی که بستر اجرای حفاظ معمول نباشد و به صورت خاص اجرا شده باشد مثل کامپوزیت، می توان گفت که تا حدود بسیار زیادی روش اجرا شبیه اجرای حفاظ شاخ گوزنی بر روی دیوار با درپوش فلزی به ضخامت کمتر از 2 میلی متر است.

 

نکته4:

همیشه باید سعی نمود که حفاظ ها تا حد امکان به طول حداقل 4سانتی متر با یکدیگر همپوشانی داشته باشند.

 

نکته5:

لازم است همیشه حفاظ شاخ گوزنی نزدیک به بیرون یا لبه خارجی دیوار نصب گردد.

 

نکته6:

در برخی از موارد لامپ هایی به عنوان روشنایی بر روی دیوار تعبیه شده است که در چنین مواقعی چند روش وجود دارد:

1) در صورت امکان برچیدن روشنایی ها می توان مطابق با روش های گفته شده اقدام به نصب حفاظ نمود.

2) در صورت تاکید کارفرما برای حفظ روشنای ها اگر ضخامت دیوار آنقدر باشد که بتوان روشنایی را جابجا کرد ه و به کمی عقب تر انتقال داد به گونه ای که فضای کافی برای نصب حفاظ ایجاد شود میتوان روشنایی را جابجا کرده واقدام به نصب حفاظ نمود. و در صورتی که چنین امکانی وجود نداشته باشد میتوان با ساخت باکس هایی روشنایی را قاب نمود وبر روی این باکس ها، حفاظ را نصب نماییم.

3) می توان در روش دیگر با برچیدن روشنایی ها جهت فراهم کردن زمینه اقدام به نصب حفاظ شاخ گوزنی نمود و پس از اتمام کار با کار گذاشتن لامپ های LED در تمام طول حفاظ ها روشنایی را ایجاد نمود که اصطلاحا موسوم به نور پردازی حفاظ شاخ گوزنی می باشد.

(تصویر 8 و 9)

(تصویر 8)

(تصویر 9)

مزایای نور پردازی:

  • ایجاد روشنایی
  • علاوه بر ایجاد روشنایی میتوان گفت نور پردازی حفاظ ها اشاره به تاکید بر امنیت ساختمان دارد که به صورت روانشناختی در اذهان تاثیر می گذارد.
  • در صورت قبول ریسک برای عبور از این حفاظ ها از سوی سارقین با وحود نورپردازی سایه آنها به اطراف منعکس شده وجلب توجه می نماید وبدین صورت هشدار بسیار مناسبی است برای وجود سارقین.

 

نکته7:

تخلیه آب باران از روی دیوار:

گرچه حفاظ های شاخ گوزنی و بوته ای تولید شده از سوی صنایع فلزی کاوه با رنگ الکترواستاتیک درجه یک پوشانده می شوند، با این حال در برخی از موارد به خواسته کارفرما و در کل خالی از لطف نیست اگر برای تخلیه آب باران و ایجاد فاصله بین حفاظ شاخ گوزنی و دیوار چاره ای اندیشیده شود.

برای این منظور در مواردی که دیوار با درپوش سنگی است یا دیوار با درپوش فلزی به ضخامت بیش از 2 میلی متر، بهتر است برای ایجاد این فصل از پروفیل 20*40 به صول 20 سانتی متر بعنوان اسپیسر استفاده شود.

در صورتی که دیوار با درپوش فلزی و به ضخامت کمتر از 2میلی متر یا دیوار با بستر خاص باشد، باید یک قطعه C شکل ساخته شده از پروفیل 20*40 بعنوان فاصله انداز و همچنین پایه محکم استفاده کرد.

 

 

اطلاعات تماس
بیوگرافی شرکت

صنایع فلزی کاوه - تولید کننده حفاظ شاخ گوزنی و حفاظ بوته ای

تهران

نوع فعالیت

تولید کننده، عمده فروش، خرده فروش، صادر کننده، خدمات

خدمات/محصولات

حفاظ بوته ای، حفاظ شاخ گوزنی، حفاظ روی دیوار، حفاظ بوته خاری، حصار بوته ای، حفاظ دیوار، حصار شاخ گوزنی، نرده شاخ گوزنی، حفاظ سر نیزه ای، حفاظ سرنیزه، حفاظ لیلیوم، شاخ گوزنی، حفاظ شاخه گوزنی، قیمت حفاظ شاخ گوزنی، حصار بوته ای، نرده روی دیوار

نوع مالکیت:

شرکت سهامی خاص

دسته‌بندی محصولات و خدمات
بروز رسانی 7 هفته قبل