کاهش هزینه برق مصرفی در کولرهای گازی با روش های بسیار ساده
کولر گازی هایی را انتخاب کنیم که دارای علامت استاندارد و برچسب انرژی A و حداکثر B باشد،
و اگر برچسب انرژی ندارد آمپر مصرفی آن را از فروشنده بپرسید و با برچسبی بروی دستگاه خورده مطابقت کنید
مشروط به انکه برچسب انرژی و آم یا آمپر واقعی بوده و محاسبه EER دستگاه، مبتنی بر روش کالریمتری و یا آنتالپی باشد.
- در تابستان بهتر است درجه کولر گازی خود را بین 22 تا 24 تنظیم نماییم تا بهترین عملکرد را داشته باشد، این کار عمر دستگاه را افزایش داده و باعث می شود زمانی که دمای اتاق در این محدوده دما قرار گیرد، موتور به صورت اتوماتیک بر روی فن کار کند.
- موتور کولر گازی را در مسیر باد و ترجیحا در سایه نصب کنیم، این کار به علت کاهش فشار بر کولر گازی باعث افزایش بازدهی آن و کاهش مصرف برق می شود.
- برای استفاده بهینه از دستگاه باید از اتلاف انرژی آن جلوگیری کرد و به این صورت که با بستن درب ها و پنجره ها از هدر رفتن سرمای تولید شده، جلوگیری کنیم.
- موتور کولر گازی را در فضای باز و در محلی نصب کنیم که هوای خروجی آن به راحتی تخلیه شود.
- در زمان استفاده از کولر چه کولر گازی چه کولر آبی هر هفته یک بار فیلترهای پانل داخلی را درآورده و پس از شستشو و خشک کردن، مجددا در محل خود قرار دهیم، این کار سبب افزایش قدرت پرتاب باد کولر گازی و تولید سرمایش مطلوب و کاهش مصرف برق می گردد.
- واحد بیرونی کولر گازی(کندانسور، کمپرسور) و اواپراتور پانل داخلی هر سال یک بار توسط مراکز سرویس شستشو و تمیز شده و عملکرد دستگاه و همچنین میزان گاز آن بررسی شود.
- عدم استفاده همزمان از وسایل گرمازا، مانند اجاق، سماور برقی، لامپ های متعدد و غیره ... که باعث افزایش گرمای محل کار یا سکونت شده و در نتیجه نیاز به استفاده از کولر افزایش می یابد.
- ظرفیت سرمادهی کولر گازی ها خریداری شده می باید توسط کارشناس فنی، محاسبه و متناسب با فضای آن محل پیشنهاد و نصب گردد.
منبع : ویکی پدیا