نکاتی در مورد نصب کولر گازی
یکی از اصلی ترین مراحل لازم الاجرا بعد از خرید کولر گازی ، نصب و راه اندازی آن است. برخی از انواع کولر گازی نظیر کولر گازی پرتابل و کولر گازی ایستاده نیاز به نصب چندانی ندارند اما انواع کولر گازی پنجره ای و به ویژه اسپیلت نیازمند نصب و راه اندازی دقیق است. در این مقاله قصد داریم نکاتی را در زمینه نصب کولر گازی برای شما کاربران عزیز شرح دهیم. سخت ترین نصب مربوط به اسپیلت است. به طور کلی اسپیلت دارای دو واحد داخلی و خارجی است و نصب این نوع کولر گازی در مقایسه با سایر انواع کولر گازی بسیار دشوار تر و نیازمند دقت بیشتری است.
نکته اولی که در هنگام نصب کولر گازی باید مورد توجه قرار دهید این است که اطمینان حاصل کنید تا واحدهای داخلی و خارجی کولر گازی مسدود نباشد. مسدود بودن هر یک از این واحد ها می تواند منجر به کاهش راندمان و کارایی کولر گازی شود.
در هنگام نصب به این نکته توجه کنید که قرار دادن واحدهای تهویه مطبوع در محفظه های بسته می تواند مشکلاتی را نظیر عدم کارکرد صحیح ، دسترسی مشکل برای سرویس و خدمات و غیره به وجود آورد.
محل نصب کولر گازی نیز بسیار مهم است. کولر گازی باید در محلی نصب شود که از تابش مستقیم خورشید در امان باشد. علاوه بر این دسترسی به آن نیز باید آسان باشد.
اگر واحد خارجی کولر گازی را در اطراف مولد های حرارتی نصب کنید ، راندمان و کارایی کولر گازی و اسپیلت کاهش پیدا می کند.
در نصب واحد داخلی نیز دقت کنید. کولر گازی باید در سطحی صاف و تراز نصب شود این امر موجب می شود تا توزیع هوا در محیط به صورت متعادل صورت گیرد.
برخی از انواع کولر گازی بر روی سقف نصب می شوند. در این موارد در هنگام نصب واحدهای سقفی باید به فاصله دستگاه تا زمین دقت کنید.
اسپیلت را نباید در محیط های دارای دود و گرد و غبار نصب کرد. زیرا در این صورت فیلتر موجود در کولر گازی مسدود شده و کارایی آن به شدت کاهش پیدا می کند.
نکته دیگری که در هنگام نصب باید به آن توجه کنید این است که مانع ورود آب به لوله مبرد دستگاه شوید. لوله مبین در صورت مسدود شدن به کمپرسور آسیب می رساند.
منبع : ویکی پدیا