کولر گازی < کولرها >~ قیمت کولر گازی

کولر گازی ال جی|LG, کولر گازی سامسونگ|Samsung, کولر گازی جنرال|General

پرسش و پاسخ

استفاده از کولرهای خورشيدی استاندارد و داراي برچسب انرژی مناسب، ‌١٠٠ درصد مورد تاييد بوده و باعث کاهش تا ‌٣٠ درصدی هزينه‌های برق مصرفی مي‌شود.

  • ‌١- نصب اينورتر در کولرهای گازی پنجره‌ای باعث افزايش راندمان آنها مي‌شود.

    ‌٢- تميز بودن کندانسور کولر به لحاظ عبور جريان هوا تا ميزان زيادي از جريان برق مصرفي کولر مي‌کاهد.

    ‌٣- نصب کندانسور کولرهای گازی در سايه باعث جلوگيري از اتلاف ميزان قابل توجهي از انرژي مصرفی آنها خواهد شد.

    ‌٤- درصورت امکان کولر گازي را در مسير باد نصب کنيد، زيرا اين کار باعث انتقال حرارت بهتر در کندانسور شده و در نتيجه افزاش بازده و کاهش مصرف انرژی حاصل خواهد شد.

    ‌٥- سعی شود محوطه پشت کولر دارای فضای مناسبي جهت گردش هوا باشد.

    ‌٦- درزگيری مناسب اطراف کولر، قرار نداشتن در معرض تابش مستقيم خورشيد، سرويس به موقع و تميز نمودن فيلترهای هوا و رادياتور، تاثير به سزايی در کاهش مصرف انرژي الکتريکی دارند.

    ‌٧- در شهرهاي جنوبی کشور که داراي آب و هوای بسيار گرم و مرطوب هستند، کاشتن يک اصله درخت در نزديکی کولرهای گازی، حدود ‌١٠ تا ‌١٥ درصد کاهش مصرف انرژي الکتريکی را به همراه خواهد داشت. علاوه بر اينکه کاشتن درخت در مجاورت ساختمان‌ها باعث زيبايی و عايق سرما و گرمای ساختمان نيز مي‌شود.

    ‌٨- برق مصرفي کولرهای گازی هم‌زمان با استفاده از لامپ‌های کم مصرف (بدليل تشعشع حرارتي کمتر اين لامپ‌ها) به ميزان قابل توجهی کاهش میيابد.

    ‌٩- تمامي کولرهای گازی دارای درجه تنظيم دما (ترموستات) هستند. لذا با توجه به اينکه بهترين درجه برودت منزل در فصل تابستان بين ‌٢٠ تا ‌٢٥ درجه سانتي گراد است، بايد از سرد کردن بيش از حد محل سکونت خودداری کرد.

    ‌١٠- استفاده بي مورد يا همزمان از وسايل خانگی گرمازا مانند اجاق، سماور، لامپ رشته ايو ... باعث افزايش بار گرمايی محيط مي‌شود که اين امر زمان کار کولرهای گازی را جهت رسيدن به برودت مطلوب، افزايش داده و در نتيجه منجر به مصرف بيش از اندازه انرژی الکتريکي در کولر گازی خواهد شد؛ بنابراين کارهايی نظيرپخت و پز، اتوکشی و ... را در ساعاتی انجام دهيد که گرمای هوا کمتر است.

    ‌١١- در تابستان معمولاً سه منبع عمده گرماي ناخواسته در منزل وجود دارد، گرماي هواي خارج که از طريق سقف و ديوار هدايت مي‌شود؛ گرمايي که از لامپ‌ها و لوازم خانگي انتشار مي‌يابد و نور خورشيد که از راه پنجره‌ها به داخل مي‌تابد. با استفاده از سايبان، پرده کرکره يا پرده پارچه‌اي با رنگ روشن، مي‌توان نور خورشيد را به سمت بيرون منعکس كرد.

    آيا خريد و استفاده از کولرهايی که از مبادي غير رسمي و بطور قاچاق در بازار وجود دارد، به صلاح است؟

    استفاده از اين قبيل کولرها، به علت غير استاندارد بودن باعث افزايش شديد هزينه‌های برق مصرفي شده و گاهاً نيز به علت مشخصات فني نامشخص، ممکن است کاربرد آنها بسيار نا ايمن و خطرناک باشد.

  • ضمن تاکيد مجدد بر ساده بودن امکان مديريت بر هزينه‌هاي برق مصرفي، توصيه‌هاي زير براي خريد کولر گازي ارائه مي‌شود:

    الف: کولرهاي گازي را از مبادي و فروشگاه‌هاي معتبر تهيه كنيد و حتماً کولرهاي داراي برچسب A خريداري شود. کاربرد اين توصيه باعث مي‌شود تا ‌٤٠ درصد در هزينه‌هاي برق مصرفي سرمايشي‌تان صرفه‌جويي شده و کولر منصوبه دچار مشکلات و نقص نشود.

    ب: ظرفيت کولر گازي را متناسب با مساحت فضايي که نياز به بردوت دارد، انتخاب کنيد. يعني براي مساحت ‌٣٢ تا ‌٣٧ متر مربع از کولر گازي با ظرفيت ‌٩٠٠٠ Btu/n ، مساحت ‌٣٨ تا ‌٤١ متر مربع از کولر گازي با ظرفيت ‌١٠٠٠٠ Btu/n ، مساحت‌٤٢ تا‌٥٠ متر مربع از کولر گازي با ظرفيت ‌١٢٠٠٠ Btu/n، مساحت ‌٥١ تا ‌٦٤ متر مربع از کولر گازي با ظرفيت ‌١٤٠٠٠ Btu/n، مساحت ‌٦٥ تا ‌٩١ متر مربع از کولر گازي با ظرفيت ‌١٨٠٠٠ Btu/n و براي مساحت ‌٩٢ تا ‌١١٧ متر مربع از کولر گازي با ظرفيت ‌٢٤٠٠٠ Btu/n استفاده شود.

    ج: کولرهاي گازي در سه کلاس منطقه‌اي گرمسيري، معتدل و سردسير تقسيم مي‌شوند. موقع خريد متناسب با آب و هواي محل زندگي خود کولر را انتخاب کنيد.

  • معمولا طراحي سيستم‌های سرمايش براي هر منطقه، تابع شرايط فني و اقتصادی است و در اين دسته‌بندی، کولرهاي گازی در مناطق گرمسير و مرطوب شديد کاربرد دارند که وزارت نيرو نيز نرخ برق مصرفي اين مناطق را براي رفاه حال مشترکين به صورت مخفف محاسبه مي‌كند.

    بديهي است براي مناطق ديگر کشور بايد از سيستم‌های متناسب با شرايط جغرافيايي و اقليمی و با توجه به هزينه‌های برق مصرفي، استفاده كرد و استفاده از کولرهای گازی در مناطقي که دارای تعرفه مخفف گرمسيری نيستند، به نوعی قبول هزينه‌های بيشتر برق مصرفی است.

  • توان مصرفي کولرهاي گازي استاندارد حدود ‌٤ برابر کولرهاي آبي است، لذا درصورتيکه يک مشترک خانگي تهراني که در سال گذشته به طور متوسط در ماه‌هاي مرداد - شهريور، حدود ‌٦٧٠ کيلو وات ساعت برق مصرف كرده است، يک کولر گازي ديگر را به مدت ‌٥ ساعت در روز و براي ‌٣٠ روز در هر ماه روشن كند، بهاي برق مصرفي قابل پرداخت آن تا ‌٣ برابر افزايش مي‌يابد.

  • گارانتی و به زبان پارسی پشتیبانی در مورد کولرهای گازی به شرح زیر است:
    معمولا" شرکت ها 18 تا 24 ماه قطعات فنی خود را ضمانت کرده و در این مدت هرگونه مشکلی برای قطعات دستگاه از جمله فن ها، شیرها، برد الکترونیک و سنسورها پیش آید آن قطعه تعویض می شود و هزینه ای برای قطعه و اجرت تعویض گرفته نمی شود.
    همچنین مدت ضمانت کمپرسور کولرهای گازی 5 سال می باشد.
    اما قطعات ظاهری و بدنه دستگاه و ریموت کنترل شامل ضمانت نمی شود و همچنین موارد قبلی که در بالا مطرح شد در زمانی ضمانت می شود که خرابی بر اثر ضربه یا نوسانات برق و یا دستکاری توسط افراد غیر متخصص نباشد.
    نصب محافظ برق برای قطعات برقی مانند کمپرسور و برد الکترونیک ضروری می باشد.

  • بله، در مدت ضمانت یکبار شامل شده و هر بار که تکنیسین شارژ گاز انجام دهد از آن روز تا مدت 3 ماه بعد شامل می شود.
    البته نشتی گاز در صورتی ضمانت می شود که به دستگاه ضربه وارد نشده باشد و یا توسط افراد غیر متخصص دستکاری نشده باشد.

    همچنین به سرویسکاران توصیه می شود هر بار که شارژ گاز می کنند با کف صابون و ابر تست نشتی در قسمت مهره های برنجی و اتصالات پانل و کندانسور را انجام دهند.

  • این موضوع ای است که خیلی افراد در زمان خرید دستگاه به زبان می آورند و خود را راحت می کنند.
    نه اینگونه نیست، ضمانت یک کالای برقی و گازی الزامی بوده و وقتی دچار مشکل شوید به آن نیاز خواهید داشت.

    اگر دستگاه نو را از کارتن خارج کنید و یک مشکلی داشته باشد چکار می کنید اگر ضمانت نداشته باشد؟؟؟ اگر دستگاه بی ضمانت باشد کاری نمی توان کرد ولی دستگاه های با ضمانت اصلی پاسخ گو هستند.

    شرکت ضمانت دهنده مهم است و نه صرفا" اینکه دستگاه ضمانت دارد!!

  • 99درصد دستگاه های بی ضمانت و یا متفرقه که قاچاق وارد شده، مارک و برچسب آنها عوض شده و حتی به طور غیر ماهرانه این کار صورت گرفته که 99درصد آنها ساخت چین و تایلند می باشد. و گاز قدیمی 22 در آنها بکار رفته است.
    حتی عبارت اینورتر و برچسب انرژی روی آنها کم مصرف حک شده است اما اگر کمی باهوش باشید متوجه می شوید که برچسب توسط اداره استاندارد یا کارخانه صادر نشده است و فقط با پرینتر چاپ و سپس چسبانده شده است.

    دستگاهی که قاچاق است چطور قابل اعتماد است؟؟؟

    وقتی شما براحتی کالای متفرقه و قاچاق خریداری می کنید چطور انتضار ضمانت دارید؟

  • نه، 99درصد ظرفیت ها پایین تر از آنی است که به فروخته می شود!!!
    مثلا" مشاهده شده است اسپلیت 9000بی تی یو را به جای 18000.بی تی یو به مشتری داده اند ولی مشتری متوجه نمی شود و بعد ها دستگاه جواب ندهد یا خراب شود متوجه خواهد شد.

    شما نمی دانید قطعات داخل و تشخیص ظرفیت اصلی چگونه است لذا ریسک نکنید.

    حتی ابعاد پانل داخلی و کندانسور و سایز لوله های مسی بیان کننده متفرقه بودن ان است.

  • معمولا" 99درصد گاز بکار رفته در دستگاه های متفرقه نوع 22 است و این در صورتی است گاز جدید 410 و راندمان بالا به همراه اینورتر ملاک کم مصرف بودن است.
    گول برچسب های جعلی که روی دستگاه زده شده و عبارت اینورتر، گاز 410، برچسب انرژی A با چند تا +++ را نخورید !

  • نه، همانطور که توضیح داده شد جدا از اینگه دستگاه گارانتی داشته باشد یا نه و یا اینکه مجاز وارد شده یا قاچاق، اصل بودن مهم تر است که دستگاه قاچاق هیچوت اصل نمی باشد چون صاحب آن کالا فقط دنبال سود است و به هیچ کجا جواب پس نخواهد داد

  • بله
    همانطور که فروش کالای قاچاق جرم است، خرید آن نیز جرم محسوب شده و علاوه بر اینکه یک کار غیر اخلاقی بوده به اقتصاد کشور ضربه خواهد زد.
    نمی خواهم شعاری گفته باشم، اما حقیقت است وقتی به افراد و شرکت های مجاز مراجعه نمی کنید و اجناس قاچاق خریداری می کنید آنها را تقویت کرده و آنها با فروش اجناس تقلبی به شما خواهند خندید.

    و شرکت ها و افراد رسمی و مجاز به جای آنکه قوی تر شده و خدمات بهتری به شما بدهند طبیعتا" این کار برایشان سخت خواهد شد.

    نمونه واقعی آن، بنده مالک این سایت وقتی نتوانم دستگاه اصلی و قانونی را بفروش برسانم بعد از مدتی انگیزه ای برای ارائه همین اطلاعات به شما ندارم چون شما خواهان کالای اصلی نبودید و وقتی خود شما به خودتان احترام و ارزش قائل نباشید از دیگران انتظاری نیست.

  • افراد و نمایندگی های مجاز نصب و خدمات کولرهای گازی در سراسر کشور و یا از شرکت های سازنده بپرسید. همچنین واحد کارشناسی این سایت در قبال دریافت هزینه کارشناسی در اسرع وقت به یاری شما خواهد آمد.

  • خیر
    کولرگازی رطوبت را گرفته، هوا را تصفیه کرده، و دمای هوای داخل منزل را خنک می کند و می بایست کلیه درب ها و پنجره ها بسته باشند...

    اما کولرآبی رطوبت می زند، آلودگی بیرون را به داخل انتقال داده، هوای گرم بیرون را فقط با اندکی خنکی به داخل آورده و حتما در زمان روشن بودن می بایست یک پنجره باز باشد تا هوا خارج شود.

    پس هم زمان نمی توان کولر آبی با گازی را روشن کرد!!!

  • ساختمان های نوساز و یا با عمر کمتر از 15 سال عمدتا" دارای کنتور برق جدید و دیجیتال با آمپر 25 یا 32 هستند که اصلا" مشکلی برای نصب 1 الی 4 دستگاه کولرگازی ندارند.

    اما ساختمان های بالای 15 سال عمر باید روی قبض برق خود را نگاه کنند و اگر 25 یا 32 آمپر نیست اقدام به تعویض کنتور برق توسط اداره برق محل خود نمایند و یا با محدودیت در تعداد و مدل کولرگازی مواجه خواهند شد.

    نکته مهم : ساختمان های نوساز برق مورد نیاز کولر را از تابلو برق مستقر در ورودی آپارتمان یا آشپزخانه تامین کنند و ساختمان های قدیمی حتما" برق کولر را از بعد از کنتور برق مستقر در حیاط بگیرند

  • در اماکن تجاری و مغازه ها و فروشگاه های پر تردد که مجبور هستند درب ورودی را یکسره باز بزارند، برای اینکه سرما یا گرمای اسپلیت شان به محیط بیرون انتقال پیدا نکند یک پرده هوای مناسب با عرض در ورودی بالای درب نصب می کنند که مانع تبادل هوا بین داخل و خارج فروشگاه است

  • اگر شرکت خدمات دهنده کولرهای گازی شما ریموت یدکی ندارد یا گران است می توانید از ریموت کنترل های همه کاره استفاده کنید که قابلیت کار با همه مارک را دارند.

  • بعضی مشتریان دوست ندارند آب تخلیه شده از کولرگازی (درین) را به صورت دستی خالی کنند و یک ظرف زیر دستگاه بزارند و با نصب یک پمپ درین کولرگازی زیر دستگاه این کار را به صورت خودکار به پمپ محول می کنند. پمپ ها ظاهری زیبا و ابعادی کوچک دارند که می توانند به راحتی آب کولر را به بیرون یا سرویس اتوماتیک تخلیه کنند و کم صدا هستند. اطلاعات بیشتر در بخش قطعات و لوازم

  • کارشناسان سایت کولرها در صورت بازدید حضوری محل شما مبلغ 20.000تومان دریافت خواهند کرد که این مبلغ هزینه رفت و آمد می باشد.
    اما برخی همکاران و فروشندگان که وقت بیشتری دارند به رایگان از محل شما بازدید می کنند

  • پاسخ نسبی است، بدین معنی که اگر مشتری فضای کافی برای نصب یونیت خارجی ( کندانسور و کمپرسور) دارد و می تواند دو یا سه دستگاه را جا دهد خب بهتر است دستگاه تک پانله خرید کند که هم ارزان تر و کم مصرف بوده و کاملا" هر فضا مستقل است.
    اما اگر مشتری در آپارتمانی که بالکن ندارد یا دارد ولی کوچک است، در برج و مجتمع های بزرگ سکونت دارد، یا روی نمای ساختمان زیر پنجره امکان نصب ندارد و یا به پشت بام ذسترسی ندارد خب بهترین حالت اسپلیت های چند پانله (مولتی) هستند

  • در صورت لوله کشی در ارتفاعی بیش از 7 متر می بایست یک یا دو تله روغن (اویل تراپ) بسته به متراژ عمودی اجرا کرد.

  • اسپلیت های 9000 و 12000 بی تی یو را می توان تا حداکثر 15 متر لوله کشی کرد که از این مقدار می توان 7 متر در ارتفاع معادل دو طبقه عمودی کار کرد.
    اسپلیت های 18000 بی تی یو حداکثر 15 متر و 7 متر از این مقدار در حالت عمودی، البته برخی مارک ها 18000 شان تا 30 متر طول لوله کشی و تا 15 متر در ارتفاع قابلیت دارند

    لوله کشی مجموع اسپلیت های 24000، 30000 و 36000 می تواند تا حداکثر 30 متر باشد که از این مقدار 15 متر آن در حالت عمودی می تواند باشد یا معادل 5 طبقه.

  • در ماه های معمولی که در بالا گفته شد زمان استاندارد نصب از لحظه تحویل دستگاه و تماس مشتری با واحد نصب حداکثر 3 روز می باشد.
    اما در ماه های خرداد، تیر و مرداد زمان نصب ممکن است تا 7 روز به طول بیانجامد.

  • بهتر است کولرهای گازی در شش ماهه دوم سال خرید شود که قیمت نسبت به سال بعد آن مناسب تر بوده و به دلیل حجم کار کمتر شرکت ها، نصاب ها زودتر مراجعه کرده و با کیفیت بهتر نصب را انجام می دهند.
    در شش ماه اول سال ماه های فروردین و اردیبهشت و شهریور تراکم کار کمتر و کیفیت کار نصابان بهتر است اما ماه های خرداد و تیر و مرداد ماه به دلیل فروش و نصب زیاد، کیفیت کار نصاب به دلیل مشغله کاری طبیعتا" پایین تر است

  • نخست اینکه خرید کالای غیرقانونی وارد شده جرم بوده و پسندیده افراد با شخصیت نیست.
    دوم اینکه این کولرها به دلیل غیرقانونی وارد شدن، تقلبی بوده و بسته بندی آنها و لوگوی درج شده و حتی برچسب آنها جعلی و تقلبی است.

    بروی کارتن و بدنه دستگاه ها برچسب اینورتر و برچسب انرژی A و همین طور مارک های معروف زده شده و حتی ظرفیت ها عمدتا" واقعی نیست و مشتری بعد از خرید و استفاده متوجه این موضوع خواهد شد.

    و اینکه مبرد و گاز آنها نوع مخرب 22 بوده و مانند کولرهای قانونی و اصلی گاز 410 نیست

  • بله، اگر محافظ برق درست انتخاب شود بهتر است و توصیه شده سر راه کولر نصب شود و حتی دیگر به فیوز مینیاتوری نیازی نیست. برای انتخاب بهتر محافظ برق به موارد زیر توجه کنید:
    محافظ به ولتمتر دیجیتال مجهز بوده که ولتاژ برق را نشان دهد، محافظ دارای کلید قطع و وصل دستی باشد، محافظ دارای زمان تاخیری باشد، محافظ کولر باید تا 30 آمپر جریان کار کند. محافظ حتما" دارای ترمینال ورودی و خروجی برای اتصال کابل برق باشد و اینکه محافظ های دوشاخه ای اصولی و مناسب نیستند.

  • بله، بسته به ظرفیت و مدل کولر باید فیوز مینیاتوری مناسب با توجه به آمپر دستگاه نصب کرد و اگر در فضای بیرون مانند بالکن این کار انجام می دهید از قاب محافظ برای فیوز استفاده کنید.

  • توصیه فروشگاه کولرها این است که مارکی خریداری کنید که خدمات خوب و گسترده ای دارد و سپس به کیفیت و ظاهر و مسائل دیگر توجه کنید. برای اطلاع از قیمت ها و مشخصات هر مارک به صفحه مارک و برند ها در فهرست اصلی سایت رجوع کرده و روی مارک مورد نظر خود کلیک کنید و با فروشنده آن تماس گرفته و اطلاعات بیشتر را از ایشان بخواهید.

  • پرسش بالا مربوط به کولرهای گازی معمولی و با کمپرسور دور ثابت بود.
    اما محاسبه مصرف برق اسپلیت اینورتر که دارای کمپرسور دور متغییر بوده سخت است، چون اینورتر همیشه با یک ظرفیت کار نمی کند و در نتیجه میزان برق مصرفی در هر لحظه فرق دارد. اما به طور کلی اینورتر های به نسبت کولرهای معمولی 50 تا 60 درصد کم مصرف ترند. و تمام محاسبات ظرفیت و مصرف برق دستگاه ها در شرایط آزمایشگاه است.

  • این سوال کمی سخت است و تعرفه هر کیلووات برق در بعضی شهرها فرق دارد و مشتری باید به قبض برق خود اعم از تجاری یا مسکونی رجوع کنید و همچنین با کنتور های برق دیجیتال جدید که چند تعرفه هستند سه حالت کم بار، میان بار و اوج بار در قبض برق قابل رویت است و شب ها تعرفه برق گران تر و اوج بار محاسبه می شود.
    اما به زبان ساده وات مصرفی بر ساعت کولرگازی که در برچسب کنار دستگاه درج شده را بر مبلغ هر کیلووات ساعت مندرج در قبض برق ضرب کرده تا مصرف هر ساعت به دست آید سپس عدد حاصله را در تعداد ساعت شبانه روز خود ضرب کنید و سپس این عدد را در 30 روز ضرب کرده تا مصرف برق یک ماه یک کولر به دست آید.

  • در شرایطی که نصب یونیت خارجی سخت و دشوار بوده و برای نصب آن نیاز به بالابر یا جرثقیل باشد فراهم آوردن آن با مشتری است.
    اما نردبان کوچک تا ارتفاع 3 متر را معمولا" نصاب ها دارند ولیکن داشتن آن الزامی برای نصاب نیست.

  • برخی شرکت ها مانند ال جی 5 متر لوله و عایق رایگان همراه دستگاه دارند و برخی شرکت ها مانند اکسون مالزی هیچ گونه لوله رایگانی ندارند.
    به طور کلی لوله و عایق اضافه، کابل برق فرمان و رابط بین یونیت خارجی و داخلی، کابل برق اصلی و تغذیه، پایه زمینی یا دیواری برای قرارگیری یونیت خارجی، شارژ گاز اضافه برای زمانی که لوله کشی بیش از 5 متر است، هزینه رفت و آمد نصاب، شلنگ تخلیه آب و پمپ درین آب، داکت کشی در صورت نیاز و غیره به عهده خریدار محترم است

  • اجرت نصب و دستمزد نصب در تمامی مارک های اسپلیت دیواری و ایستاده رایگان بوده و به این ترتیب است نصاب دستگاه را از کارتن خارج کند و شرایط نصب را فراهم آورده و پانل داخلی را روی دیوار و روی زمین بسته به مدل نصب کرده و کندانسور یا یونیت خارجی را در جای خودنصب و سپس توسط لوله و کابل دو یونیت داخلی و خارجی را متصل کرده و درون لوله ها را وکیوم و سپس شیر گاز را باز و پس از وصل کابل برق به دستگاه آن را روشن و به مشتری آموزش دهد.
    کلیه لوازم به کار رفته در هنگام نصب هزینه ای جدا دارد و با خریدار است.

    فقط دستمزد و لوازم نصب با نصاب شرکت ها می باشد.

  • بله، کابل برق ارتباطی بین یونیت های داخلی و خارجی در اسپلیت های اینورتر معمولا خاص بوده و کابل شیلد دار 4 رشته می باشد. دلیل آن عدم تاثیر نویز رو سیستم است.

  • کابل برق اصلی یا برق تغدیه در اصل کابلی است که اتصال کولرگازی را به شبکه برق شهر و کنتور برق وصل می کند و در بعضی مدل ها این کابل از سمت پانل داخلی و در بعضی مدل ها از سمت کندانسور(کمپرسور) اجرا می شود.
    کابل برق تغذیه 2 رشته و معمولا نمره 2.5 یا بیشتر بسته به متراژ و ظرفیت دستگاه است و اگر ارت در ساختمان باشد این کابل 3 رشته است.

    کابل برق فرمان به کابلی گفته می شودکه رابط بین پانل داخلی و کندانسور یا همان یونیت خارجی می باشد و معمولا 4 یا 5 و یا 6 رشته از نوع نمره 1.5 می باشد

  • زمانی که خانه ای جدید خریداری می کنید از مالک قبلی بپرسید لوله کشی اسپلیت ها توسط کی انجام شده تا بتوانید اندازه یا سایز لوله مسی و همچنین تعداد رشته کابل برق را از آن شخص بپرسید.
    یا از فروشنده بخواهید بازدید کند و کولرمناسب با لوله کشی و برقکاری انجام شده را بدهد

  • کلیه دستگاه های نو برای یکبار اجرت نصب آنها رایگان است اما در بار دوم و یا نصب مجدد اجرت نصب جداگانه بوده و اجرت نصب مجدد در حدود 80 تا 110هزار تومان برای اسپلیت دیواری است.
    نکته: برخی مارک ها علاوه بر اجرت نصب رایگان دارای 5 متر و عایق رایگان هستند اما نه همه شرکت. و به طور کلی لوازم نصب و راه اندازی هر چه که باشد جداگانه و با خریدار است

  • اینگونه مبالغ حدودی و شهر با شهر فرق دارد اما در تهران در حدود 34.000تومان است

  • یک کار با کیفیت و درجه در حدود 70 تا 100 هزار تومان است و البته هزینه شارژ گاز جدا از این مبلغ است و همچنین اگر نیاز به تعوض قطعه باشد هزینه قطعه و اجرت تعویض جدا است. این مبلغ شامل سرویس شستشو پانل و کندانسور (یونیت خارجی) و شستشوی فیلترهاست

  • به دلیل اینکه در مناطق حاره ای یا تروپیکال حداقل ظرفیت کولرگازی باید 12000بی تی یو باشد لذا کمپرسور 7000 و 9000 بی تی یو نوع مناطق معتدل است.
    اما از ظرفیت 12000 و بالاتر کمپرسور حاره ای تولید می شود و هر نوعی اعم از روتاری یا اسکرال می تواند باشد.

  • هر نوع کمپرسور می تواند برای انواع گاز های خنک کننده تولید شود. اما وقتی یک نوع کمپرسور برای گاز مثلا"22 در کارخانه تولید شود، در آینده نمی توان گاز دیگری به آن تزریق کرد.

  • 1.پیستونی : در ظرفیت 18000 تا 36000 بی تی یو، راندمان پایین و سروصدای بالا به همراه مصرف برق بالا. تقریبا" تولید کمپرسور پیستونی در کولرگازی از رده خارج شده است.
    2.روتاری : از ظرفیت 7000 الی 36000 بی تی یو، راندمان بالاتر و صدای کمتر و مناسب برای کولرهای 7000 تا 24000 بی تی یو

    3.اسکرال (اسکرول): از ظرفیت 24000 الی 96000بی تی یو، راندمان بالا و کم صدا و پر قدرت. کمپرسور اسکرال در اسپلیت های دیواری 30000 و 36000 و همچنین اسپلیت های ایستاده 48000 و 60000 و بالاتر کاربرد دارد.

  • گاز فریون 22، به دلیل اینکه مخرب لایه ازون بوده و به محیط زیست ما انسانها صدما می زند تولید آن از سالیان قبل در جهان به تدریج در حال انقراض است به طوری دستگاه تهویه مطبوع جدید از سال 2015 میلادی تولید نخواهد شد اما تولید گاز 22 تا سال 2050 میلادی برای دستگاه های قدیمی تامین خواهد شد.
    دلیل ارزانی کولرهای با گاز 22 در همین است و مورد مهم تر راندمان پایین این دستگاه ها در مصرف برق در مقایسه با کولرهای گاز410 است.

  • حتما توجه کنید دستگاه های گاز 410 جدیدتر بوده و به طور متوسط 4 تا 5 سال است وارد بازار شده و رواج یافته لذا در سال جاری و یا سال های آینده هزینه آن در مقایسه با گاز 22 پایین تر خواهد شد.
    و لازم است بدانید کولرگازی با گاز 22 از ابتدای سال 2015 میلادی دیگر تولید نمی شود و در نتیجه به دلیل عدم تولید دستگاه جدید گاز 22 ، هزینه شارژ آنها نیز به تدریج گران تر خواهد شد.

    نتیجه گیری: گاز 22 در حال حاضر سال 1393 و قبل آن ارزان تر بوده ولی در سال بعد و آینده گاز 22 به نسبت گاز 410 گران تر خواهد شد.

  • شارژ گاز تکمیلی در حدود 60 تا 70 هزار تومان و برای شارژ گاز کامل در حدود 100 تا 150 هزار تومان (طبق قیمت گاز410 در سال 1395)

  • اگر شارژ گاز از نوع فریون 22 باشد و به صورت تکمیلی سالی یکبار باشد در حدود 40 تا 50 هزار تومان است اما اگر دستگاه کامل گاز خالی کرده ، شارژ گاز کامل بین 60 تا 90 هزار تومان است (قیمت گاز 22 در سال 1393 محاسبه شده است)

  • این فیلتر ها فقط باید خاکشان گرفته شده و شستن آنها باعث خرابی و بی اثری شان می شود. می توانید با سشوآر خاک روی فیلتر را بردارید و دوباره سر جایش قرار دهید

  • سرویس سالیانه را حتما" جدی بگیرید چرا که در صورت عدم سرویس مصرف برق دستگاه شما بالا رفته و پرتاب باد دستگاه کم می شود و در دراز مدت آسیب جدی به دستگاه می زند. حتی کولرهای آبی سالی یکبار سرویس و تعویض پوشال می شوند.

  • باعث شده بعد از یکسال اواپراتور بوی بد بگیرد و درون پانل گردو غبار و رطوبت تشکیل لجن دهد که سرویس کامل را به جلو می اندازد و مصرف برق بالا رفته و پرتاب باد کم می شود

  • فیلتر های اولیه که ابعادی بزرگ و توری شکل به رنگ معمولا" مشکی هستند در محیط های خانگی ماهی یکبار و محیط های ادای و فروشگاه ها هر دو هفته یکبار شسته شده و پس از خشک کردن در محل خود قرار داده شوند. فقط با آب خالی بشویید و حتما" انجام دهید.

  • شارژ گاز برای کولرهای پنجره ای و پرتابل تا زمانی دستگاه خنک کنندگی خوبی دارد نیاز نیست چرا که دارای یک سیکل بسته هستند اما کلیه اسپلیت ها به دلیل استفاده از اتصالات برنجی در قسمت اتصال لوله مسی به دستگاه امکان خارج شدن تدریجی گاز وجود دارد لذا توصیه می شود سالی یکبار فشار آن توسط سرویسکار تنظیم شود.
    در مورد سرویس شستشو کلیه کولرهای سالی یکبار نیاز دارند و باید کویل های اواپراتور و کندانسور با مواد خاص شوینده شسته شود و فیتلر ها نیز تمیز شود

  • مطمئنا بله می تواند در تهران یا شهرهای نیمه شمالی هم کولر تروپیکال نصب کرد اما ضرورت ندارد اما برخی سازنده های کولر کلا" کولر حاره ای دارند و یک نوع تولید یا وارد می کنند

  • تروپیکال در زبان پارسی به معنی حاره ای یا استوایی بوده و شهرهایی مناطق گرمسیری استفاده کننده کولرهای حاره ای هستند

  • شهر یا استان قم عمدتا"، زاهدان

  • سه نوع منطقه آب و هوایی وجود دارد : 1.سردسیر 2. معتدل (تی وان) 3. گرمسیر (تی تری).
    بیشتر کولرها نوع T1 هستند و مناطق معتدل را پوشش داده مانند نیمه شمالی ایران و شهر تهران یا کرج. این کولرها تا دمای حداکثر 43 درجه سانتی گراد و جدیدا" بعضی سازنده ها تا دمای 46 درجه سانتی گراد دارند.

    اما کولرهای نوع T3 برای مناظق گرمسیری مانند استان های خوزستان، هرمزگان و بوشهر و بعضا" شهرهای سیستان و بلوچستان کاربرد دارند چرا که این کولرها تا دمای 52 درجه سانتی گراد قابلیت کارکرد داشته و حتی برخی سازنده دستگاه هایی تولید کرده اند که در دمای 55 و یا 60 درجه سانتی گراد بدون مشکل کار می کند.

  • این طور رایج در ظرفیت 9000 و 12000 بی تی یو اما ممکن 7000 یا 14000 نیز تولید شود و به صورت فقط سرد و یا سردوگرم هستند و ریموت کنترل دستی دارند

  • این نوع کولرها معمولا" در دو ظرفیت اصلی 18000 و 24000 بی تی یو اما برخی شرکت ها ممکن در ظرفیت 12000 هم تولید کنند. این کولرها می توانند فقط سرد یا سردوگرم بوده و بعضا" به ریموت کنترل دستی مجهز باشند

  • از BTU گنجایش (ظرفیت) 9000، 12000، 18000، 24000، 30000 و 36000 بی تی یو در نوع فقط سرمایش یا سردوگرم و این مدل به ریموت کنترل دستی مجهز هستند

  • کولر پرتابل یا به اصلاح کولرهای قابل حمل مانند مدل پنجره ای یک تکه بوده و تمام قطعات در یک قاب قرار داشته و زیر دستگاه چرخ برای حرکت وجود دارد.
    پشت کولر پرتابل یک لوله خرطومی از جنس پلاستیکی وجود دارد به قطر حدودا 15 سانتی متر که گرمای موتور را به بیرون هدایت می کند

  • کولر پنجره ای یک تکه بوده و تمام اجزای تشکیل دهنده آن در یک قاب کنار هم قرار گرفته و به طور کلی اواپراتور و کندانسور و کمپرسور در یک مجموعه قرار دارند و محل نصب این کولرهای یک تکه پشت پنجره می باشد

  • 1. اسپلیت دیواری 2.اسپلیت سقفی کانالی 3. اسپلیت سقفی کاستی 4.اسپلیت سقفی زمینی (زیر سقفی) 5. اسپلیت ایستاده

  • 1. پنجره ای 2. پرتابل 3. اسپلیت ها

  • یکی از رایج ترین انواع کولرهای گازی نوع اسپلیت بوده، اسپلیت در زبان پارسی به معنای دو تکه است و در کولرگازی به معنی کولر با سیستم دوتکه می باشد که واحد یا تکه داخلی همان پانل بوده و تکه یا واحد خارجی همان کندانسور است.
    واحد داخلی و خارجی کولرگازی اسپلیت توسط یک جفت لوله مسی عایق شده به همراه کابل ارتباطی به هم وصل می شوند

  • اطلاعات تماس
    بیوگرافی شرکت

    کولر گازی < کولرها >~ قیمت کولر گازی

    تهران

    نوع فعالیت

    وارد کننده، عمده فروش، خرده فروش

    خدمات/محصولات

    کولر گازی ال جی|LG، کولر گازی سامسونگ|Samsung، کولر گازی جنرال|General، کولر گازی اجنرال|Ogeneral، کولر گازی گری|Gree، کولر گازی هایر|Haier، کولر گازی هیتاچی|Hitachi، کولر گازی شارپ|Sharp

    نوع مالکیت:

    شرکت سهامی خاص

    دسته‌بندی محصولات