شرکت مدرن افروغ گستران انرژی | مجری نیروگاه خورشیدی

خنک‌ساز جذبی خورشیدی در کشور ساخته می‌شود

9 سال قبل

محققان دانشگاه اصفهان با حمایت ستاد توسعه فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر معاونت علمی ساخت نمونه نیمه صنعتی خنکساز جذبی خورشیدی را انجام دادند.


 بهنام مستاجران مجری پروژه "طراحی و ساخت واحد خورشیدی 40 کیلووات در دمای بالا به منظور خنک سازی" درباره انجام این پروژه اظهار کرد: هدف از انجام این پروژه خنک سازی با استفاده از انرژی حرارتی خورشیدی است با توجه به اینکه ایران کشوری خشک و نیمه خشک است در فصل تابستان انرژی زیادی به منظور خنک سازی استفاده می شود همچنین نور خورشید به میزان زیادی در دسترس قرار دارد. بنابراین در این پروژه در نظر داریم انرژی حرارتی خورشید را در چیلرها جذب و ذخیره سازی کنیم و در نهایت برای خنک سازی استفاده کنیم.


مستاجران با بیان اینکه در چیلرها از سوخت های فسیلی استفاده می شود اما در این پروژه انرژی خورشیدی که سوختی پاک است جایگزین ان می‌شود، ادامه داد: حداقل 60 درصد مصرف برق در فصل تابستان صرف خنک سازی استفاده می‌شود همچنین مصرف صنایع نیز برای خنک سازی میزان زیادی است اما برای تولید هر کیلووات برق حداقل 4 کیلووات سوخت فسیلی مصرف می شود بنابراین با تجاریسازی طرح ذکر شده میزان قابل توجهی در مصرف انرژی صرفه جویی رخ می دهد.
عضو هیئت علمی دانشکده علوم و فناوری نوین دانشگاه اصفهان همچنین بیان کرد: با حمایت ستاد توسعه فناوری انرژی های تجدیدپذیر معاونت علمی فاز نخست پروژه با عنوان جمع آوری و ذخیره سازی انرژی خورشیدی در چیلرهای جذبی مراحل پایانی را سپری می‌کند و فاز دوم نیز که کاربرد انرژی جمع آوری شده برای خنک سازی است در حال انجام است. 80 درصد در ساخت کالکتورهای مربوطه پیشروی داشتیم و یکی از مزیت های آن این است که محدودیتی در ابعاد وجود ندارد.


وی درباره تحقیقات در دنیا روی این حوزه گفت: فعالیت های پراکنده ای به صورت چاپ مقاله در دنیا توسط محققان در این حوزه انجام شده اما در عمل می توان گفت که این نخستین خنکساز جذبی خورشیدی است که به این صورت تولید می شود که با توجه به اهمیت موضوع در طراحی ها بحث تجاریسارزی در نظر گرفته شده و نمونه نیمه صنعتی نیز ساخته شده است.

دیگر اخبار
موارد مهم برق اضطراری
موارد مهم برق اضطراری

زمان تاخیر بین جایگزینی سیستم اولیه که برق شهریست و سسیستم ثانویه بسیار مهم است. اگر ...

کاربرد برق اضطراری چیست ؟
کاربرد برق اضطراری چیست ؟

کاربرد ها :  1. روشنایی در بخش های حساس پیش بینی شده  2. تأسیسات تلفن و مخابرات 3. آ...

برق اضطراری چیست ؟
برق اضطراری چیست ؟

سیستم برق اضطراری منبع مستقلی از انرژی الکتریکی است که از سیستم های الکتریکی مهم تر در صورت ...

صرفه‌جویی گازطبیعی با توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور
صرفه‌جویی گازطبیعی با توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور

مدیرکل دفتر دفتر مدیرکل دفتر برنامه راهبردی و تنظیم مقررات سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره...

بهره‌برداری از نهمین نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی استان یزد
بهره‌برداری از نهمین نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی استان یزد

مدیرکل دفتر ریاست ، روابط‌عمومی و امور بین‌الملل ساتبا خبر داد: با اتصال نهمین نیروگاه ...

تماس با تامین کننده
ارسال پیام به شرکت

دریافت جدیدترین و مهمترین اخبار شرکت ما

اطلاعات تماس شما برای مقابله با هرزنامه در اینترنت منتشر نمی‌شود و تمامی پیامک‌ها از طریق پارس‌سنتر به سفارش اعضاء سایت برای شما ارسال می‌شود. اطلاعات ارسال شده به صورت پیامک، شامل آخرین محصولات و اطلاعات در مورد موضوع یا شرکت انتخاب شده می‌باشد.