شرکت مدرن افروغ گستران انرژی | مجری نیروگاه خورشیدی

سرمایه گذاری ۲ تریلیون دلاری در انرژی خورشیدی تا سال ۲۰۴۰

8 سال قبل

آژانس بین المللی انرژی در گزارش چشم اندازی انرژی جهان پیش بینی نموده در فاصله سال های ۲۰۱۵ تا ۲۰۴۰ میلادی بیش از ۲ تریلیون دلار در بخش انرژی خورشیدی دنیا سرمایه گذاری خواهد شد. بدین ترتیب در سال ۲۰۴۰ میلادی، مجموع ظرفیت نصب شده صفحه های خورشیدی از مرز ۱۰۰۰ گیگاوات عبور خواهد نمود.

به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی " نفت ما " ، در سال ۲۰۰۰ میلادی، در مجموع ۱ گیگاوات صفحه خورشیدی در سراسر دنیا نصب و راه اندازی گردید. اما با رشدی بهت برانگیز، این عدد در سال ۲۰۱۰ میلادی به ۳۹ گیگاوات و در سال ۲۰۱۴ میلادی به ۱۷۶ گیگاوات افزایش یافت. بدین ترتیب، با حمایت دولت ها و افزایش نگرانی های زیست محیطی، همچنان شاهد این رشد خیره کننده خواهیم بود.

آژانس بین المللی انرژی در گزارش چشم اندازی انرژی جهان پیش بینی نموده در فاصله سال های ۲۰۱۵ تا ۲۰۴۰ میلادی بیش از 2 تریلیون دلار در بخش انرژی خورشیدی دنیا سرمایه گذاری خواهد شد. بدین ترتیب در سال ۲۰۴۰ میلادی، مجموع ظرفیت نصب شده صفحه های خورشیدی از مرز ۱۰۰۰ گیگاوات عبور خواهد نمود.

هم اینک شاهد کاربرد گسترده صفحه های خورشیدی در ساختمان های مسکونی و تجاری هستیم و ۶۰ درصد سلول های کنونی به این بخش تعلق دارد. یک نکته مهم اینست که اروپایی ها تلاش نموده اند تا توسعه کاربرد سلول های خورشیدی را در ساختمان ها سرعت بخشند. اما آمریکایی ها، چینی ها و هندی ها به دنبال ساخت نیروگاه های بزرگ و متمرکز خورشیدی هستند.

آمریکایی ها در این بخش برنامه ریزی های گسترده ای دارند و تا پایان دهه کنونی میلادی ۴۱ گیگاوات به ظرفیت تولید برق در نیروگاه های خورشیدی خویش می افزایند. این طرح ها نیازمند سرمایه گذاری هنگفتی بوده و نگهداری آنها برای تولید بهینه انرژی نیازمند اختصاص بودجه قابل توجهی می باشد.

در سال ۲۰۱۵ میلادی، در مجموع ۱۳۳ گیگاوات نیروگاه خورشیدی راه اندازی شده است. این عدد در سال ۲۰۲۰ میلادی با رشدی سه برابری از مرز ۴۸۸ گیگاوات فراتر خواهد رفت. گفتنی است کشورهای چین، ایالات متحده و ژاپن دولت های پیشرو در این بخش محسوب می شوند.

در همین حال، همراه با گسترش کاربرد پهپادها در صنایع مختلف شاهد استفاده از این پرنده ها در نیروگاه های خورشیدی نیز هستیم. پهپادها علاوه بر امکان تصویربرداری در ترموگرافی فروسرخ نیز می توانند یک ابزار کارآمد محسوب شوند. همچنین این پرنده های کوچک از قابلیت تحلیل داده ها و ردیابی تغییرات برخوردارند. پهپادها در نیروگاه های خورشیدی با پیشرفت های فنی و کاهش هزینه ها می توانند مزایای چشمگیری به ارمغان آورند.

اما در سال های اخیر و با توسعه نیروگاه های خورشیدی دارای ظرفیت بزرگ، موضوع چگونگی نگهداری آنها اهمیت زیادی یافته است. و با توجه به نوظهور بودن این نیروگاه ها تلاش قابل توجهی برای برنامه ریزی و اجرای عملیات نگهداری آنها انجام نشده است. تجارب گذشته نشان می دهد فقدان توجه به نگهداری صفحه های خورشیدی باعث کاهش کارایی آنها می گردد. چرا که با توجه به نوظهور بودن این نیروگاه ها تلاش قابل توجهی برای برنامه ریزی و اجرای عملیات نگهداری آنها انجام نشده است.

دیگر اخبار
موارد مهم برق اضطراری
موارد مهم برق اضطراری

زمان تاخیر بین جایگزینی سیستم اولیه که برق شهریست و سسیستم ثانویه بسیار مهم است. اگر ...

کاربرد برق اضطراری چیست ؟
کاربرد برق اضطراری چیست ؟

کاربرد ها :  1. روشنایی در بخش های حساس پیش بینی شده  2. تأسیسات تلفن و مخابرات 3. آ...

برق اضطراری چیست ؟
برق اضطراری چیست ؟

سیستم برق اضطراری منبع مستقلی از انرژی الکتریکی است که از سیستم های الکتریکی مهم تر در صورت ...

صرفه‌جویی گازطبیعی با توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور
صرفه‌جویی گازطبیعی با توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور

مدیرکل دفتر دفتر مدیرکل دفتر برنامه راهبردی و تنظیم مقررات سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره...

بهره‌برداری از نهمین نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی استان یزد
بهره‌برداری از نهمین نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی استان یزد

مدیرکل دفتر ریاست ، روابط‌عمومی و امور بین‌الملل ساتبا خبر داد: با اتصال نهمین نیروگاه ...

تماس با تامین کننده
ارسال پیام به شرکت

دریافت جدیدترین و مهمترین اخبار شرکت ما

اطلاعات تماس شما برای مقابله با هرزنامه در اینترنت منتشر نمی‌شود و تمامی پیامک‌ها از طریق پارس‌سنتر به سفارش اعضاء سایت برای شما ارسال می‌شود. اطلاعات ارسال شده به صورت پیامک، شامل آخرین محصولات و اطلاعات در مورد موضوع یا شرکت انتخاب شده می‌باشد.