مدرن افروغ گستران انرژی | مجری نیروگاه برق خورشیدی

اینورترهای هیبریدی خورشیدی, اینورتر متصل به شبکه خورشیدی, اینورتر مستقل از شبکه خورشیدی

استان کرمان دارای بهترین کریدورهای انرژی خورشیدی در جهان


به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کویر،
"علی شمس اردکانی" پیش از ظهر امروز 27 بهمن ماه در مراسم کلنگ زنی همزمان 6 سایت نیروگاه خورشیدی 10 مگاواتی در کرمان اظهار کرد: آقای رزم حسینی جدی بودن کارها را در نتیجه می بیند و ما نیز بر همین امر هستیم.
وی افزود: در پی گفت و گوها با استاندار کرمان و سانا پی بردیم یکی از بهترین کریدورهای انرژی خورشیدی در جهان در استان کرمان وجود دارد و از یزدان آباد در زرند تا جنوب راین چندین هزار مگاوات ظرفیت به ویژه با واحدهای 5 و 10 مگاواتی می توان ایجاد کرد.
شمس اردکانی تصریح کرد: مدیر و صاحب هلدینگ آلمانی برای سرمایه گذاری در این زمینه دعوت شده و تقبل کردند که کارخانجات جنبی تولید انرژی خورشیدی را داشته و در زمینه پنل های خورشیدی نیز در ایران سرمایه گذاری کند.
وی در ادامه تاکید کرد: باید یاد بگیریم جذب سرمایه گذاری خارجی غیر از بازی های اداری است و این امر ضایع کننده کار است.
شمس اردکانی گفت: سیستم های بروکراتیک براساس بودجه دولتی و سیستم اداری کار را می خواهد به سامان برساند اما امروز براساس ابلاغیه های مقام معظم رهبری جذب سرمایه و کار بخش خصوصی اولویت خود را داشته و بخش اداری تنظیم گر و پیگیر خواهد بود.
این سرمایه گذار با اشاره به اینکه آقای رزم حسینی مرتب پیگیر امور بوده و مترصد رفع مشکلات اداری است، افزود: استان کرمان در زمینه انرژی خورشیدی حتما یکی از بهترین و مناسبت ترین جاهای دنیاست و به تولید خواهد رسید.
وی تصریح کرد: امروز با همت جمعی کلنگ این سایت زده می شود و شرکت برق منطقه ای باید به فکر دو پست دیگر برای واحدهای دیگر این منطقه باشد.
شمس اردکانی بیان کرد: اوج ساعات مصرف برق از سرشب به بعداز ظهر تابستان منتقل شده و همزمان واحدهای فتوولتائیک بیشترین بهره دهی را دارند و انرژی خورشیدی برای توسعه صنعتی یار خوبی است.

11 سال قبل
اطلاعات تماس
شبکه های اجتماعی
بیوگرافی شرکت

مدرن افروغ گستران انرژی | مجری نیروگاه برق خورشیدی

قم

نوع فعالیت

تولید کننده، وارد کننده، عمده فروش، خرده فروش، خدمات

خدمات/محصولات

اینورترهای هیبریدی خورشیدی، اینورتر متصل به شبکه خورشیدی، اینورتر مستقل از شبکه خورشیدی، پمپ آب شناور تکفاز و سه فاز، برق خورشیدی ویلایی و زنبورداری، باتری لیتیوم و ژل خورشیدی، مشاوره و فروش محصولات برق خورشیدی، پنل خورشیدی مونوفشیال و بایفشیال، طراحی و احداث نیروگاه برق خورشیدی، پمپ آب خورشیدی تکفاز و سه فاز آنلاین، سازه نگهدانده پنل خورشیدی (استراکچر)، برق اضطراری آفلاین، آنلاین و هیبریدی، برق خورشیدی خانگی و صنعتی، کنترل شارژرهای خورشیدی، سانورترهای خورشیدی

نوع مالکیت:

شرکت با مسئولیت محدود

دسته‌بندی محصولات